closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Гречаний: "Розраховую на Лобова і Крамара, бо від них буде багато залежати"

Василь Гречаний: "Розраховую на Лобова і Крамара, бо від них буде багато залежати"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
389
0

Головний тренер ЛНЗ-Лебедина Василь Гречаний підбив проміжні підсумки підготовки команди до другої частини чемпіонату України.

– Які у вас враження від перших трьох спарингів?

– Щодо гри з Черкащиною-Академією (0:4), то вперше зібралися всім колективом на одному полі в новому році. Перший тайм провели нормально, а в другому ж пропустили чотири м‘ячі. Грали фактично без опорної зони й центральних захисників. Були просто не готові, плюс заміни. Можливо, хтось мало тренувався взимку. Ті, хто в Черкасах були – грали у футзал, а інші – на індивідуальних планах. Ми будемо набирати форму за рахунок ігор. Поки результат не дуже важливий, тому краще програємо в таких матчах.

З Рубіконом (0:4) домовилися в останній момент, бо попередньо хотіли зіграти цього дня з Чайкою Борщагівкою, але це буде пізніше. Кияни виявлися трохи слабшими ніж Черкащина і хлопцям було трохи легше. Почали згадувати ігрові кондиції. Тим паче така перемога теж корисна в плані відчуття впевненості у власних силах.

Загалом шукаємо сильних суперників, щоб ігри були наближені за рівнем до чемпіонату. Розуміємо, що весна і початок літа будуть дуже непростими.

Читайте також: Антон Крамар може продовжити кар'єру в "ЛНЗ-Лебедин"

Останній матч грали з Альянсом (1:1). У нашого начальника Василя Шевцова склалися хороші позафутбольні стосунки з представником цієї команди, тому з ними домовилися ще на початку січня. Вони ставлять перед собою амбітні цілі, отже для спаринга це дуже хороша гра була. За накалом і самовіддачею те, що треба. Альянс добре тренований: з тестами й усіма професійними підходами. Мені гра сподобался. У нас було багато браку, а за моментами вони ніби володіли перевагою, але у нас ці нагоди були гострішими.

– Як себе показали новачки Лобов і Крамар?

– Я на них розраховую, бо від них буде багато залежати. І з Лобовим працювали, і з Крамаром. Тут уже мають спрацювати їхні амбіції. Час покаже: правильно було їх запросити чи ні. Лобов поки зіграв на своєму рівні, хочеться від нього більше майстерності. А Антон з літа без ігрової практики – я думаю він швидко набере кондиції. Його досвід і клас мають допомогти ЛНЗ. Знаю Крамара ще з часів його дитинства. Наразі планую використовувати його на фланзі, щоб створити конкуренцію для молодих Дєдова, Вакуленка і Колоса.

– Ще плануєте кадрові зміни?

– Ні.

– Який далі план підготовки?

– 2 березня запланована гра у Кривому Розі проти Гірника о 14:00, 9 березня – у Києві проти Чайки Борщагівки і 16 березня у Вишневому проти вінницької Ниви. Далі будуть дві вільні суботи перед стартом чемпіонату, які також використаємо для підготовки.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →