closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Тараса Юрика переобрали головою Федерації футболу Тернопільської області

Тараса Юрика переобрали головою Федерації футболу Тернопільської області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1290
0

Відбулася звітно-виборна конференція Федерації футболу Тернопільської області. На ній підбили підсумки роботи федерації за 20017-18 роки та обрали нові керівні органи.

У роботі конференції у якості почесних гостей взяли участь представник Комітету з розвитку футболу в регіонах Федерації футболу України Юрій Титаренко та начальник управління фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур.

На конференції діючий голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик перед делегатами прозвітував за пророблену роботу, акцентував увагу на розвитку дитячо-юнацького футболу, покращенні спортивної інфраструктури, розширені географії учасників чемпіонату Тернопільської області (2017 рік – 18, 2018-й – 28, у 2019-му прогнозується більше 30-ти команд), вперше за останні роки проведенні регулярного ветеранського чемпіонату області та масштабної Тернопільської футзальної ліги (60 команд-учасниць) і запровадженні нового міжобласного турнірну – Ліги чемпіонів Тернопільщини.

Після конструктивного діалогу між учасниками конференції та головою, в порядку денному стояло питання обрання керівних органів федерації. Все відбувалося в демократичний спосіб і делегати мали право безпосередньо під час конференції висунути свою кандидатуру на посаду голови федерації. За пропозиціями представників Збаразької і Гусятинської районних федерацій, на посаду голови був запропонований діючий очільник ФФТО, народний депутат України Тарас Зіновійович Юрик. Більше претендентів не було. Під час відкритого голосування "за" Тараса Юрика проголосували всі делегати, окрім самого Тараса Зіновійовича, який утримався.

Далі, за пропозицією голови, було обрано двох його заступників. Першим заступником став Василь Заторський (донедавна працював виконавчим директор обласної федерації) та Віталія Остафійчука (голова Федерації футболу Гусятинського району).

Наступним пунктом порядку денного було затвердження складу виконавчого комітету. До нього ввійшли голова обласної федерації, заступники та всі голови районних федерацій і м. Тернополя. Також було перезатверджено персональний склад органів футбольного правосуддя – Контрольно-дисциплінарного та апеляційного комітетів.

У різному учасники конференції піднімали насушні питання, які виникали чи можуть виникати в майбутньому при організації футбольних змагань. Зокрема, це стосувалося заявок у Єдиній базі ФФУ футболістів з інших країн, можливої участі в обласних змаганнях паралельно з дорослими складами юнацьких колективів, врегулювання питання заявки команд з одного населеного пункту (у приклад ставився ФК "Вишнівець"), перспектива будівництва футбольного поля зі штучним покриттям стандартних розмірів, яке б розв’язало проблему тренувань і проведення спарингів у міжсезоння тощо.

Приємну процедуру виконав гість конференції Юрій Титаренко, який вручив відзнаки Федерації футболу України головам Козівської, Зборівської та Заліщицької районним федераціям футболу – відповідно Борису Палюху, Богдану Костуру та Василю Лопушняку.

Підсумовуючи, Тарас Зіновійович подякував усім делегатам за участь в роботі обласної конференції та розвитку футболу в своїх регіонах.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →