closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: перший хет-трик і успіх АРЗ

Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: перший хет-трик і успіх АРЗ
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
566
0

На Фестивалі зимового футболу – турніру, який організувала Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу за сприяння Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації, відбулися матчі першого туру у групі Б.

Читайте також: Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: "Колос" і "Сокол" стартували з перемоги

У першому з них білоцерківський АРЗ розгромив "Любомир" (Ставище) – результат дещо несподіваний з огляду на те, які позиції займають команди у першій лізі чемпіонату України U-19. Підопічні Євгена Фещенка замикають турнірну таблицю групи 2, тоді як їх суперник веде боротьбу за вихід у наступний раунд, лише на два очки відстаючи від другого місця. На початку жовтня зустріч команд завершилася нищівною поразкою АРЗ – 0:8. Проте, сьогодні білоцерківцям вдалося взяти реванш. Вони краще використали свої моменти і здобули перемогу з рахунком 3:0. Всі три голи у ворота суперника провів Віталій Кацалап.

У іншому матчі групи був зафіксований нічийний результат. Гравці ДЮСШ-15 досить швидко повели у рахунку у протистоянні з "Меліоратором", але не втримали свою перевагу. Наприкінці першого тайму рівновагу відновив Дмитро Басалкевич. Фланговий півзахисник першим встиг на добивання після того, як голкіпер ДЮСШ-15 парирував удар Кахабері Джикії, який повернувся у команду з оглядин у першоліговому "Агробізнесі". Незважаючи на старання обох колективів, рахунок 1:1 протримався до фінального свистка.

Результати матчів

АРЗ (Біла Церква) – "Любомир" U-19 (Ставище) 3:0

ДЮСШ-15 (Київ) – "Меліоратор" (Буча) 1:1

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →