closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Карпати" (Галич): амбітні плани і новий тренерський штаб

"Карпати" (Галич): амбітні плани і новий тренерський штаб
Изменить размер a+ a-
1468
0

У суботу, 16-го лютого, на перше тренування у новому році зібрались футболісти ФК "Карпати" (Галич). А почався робочий рік у гравців із декількох сюрпризів: для початку – перші настанови проводились у спеціально облаштованому прес-центрі "Карпат"; далі – команді були представлені два тренери, а на завершення – озвучені оновлені плани на сезон і на наступний рік.

На перше тренування прибуло 16 виконавців, до котрих звернувся президент команди Володимир Магаль. Він наголосив на тому, що керівництво команди розпочало процес атестації до змагань у другій футбольній лізі України та представив тренерів. Ними стали Петро Русак та Володимир Рудницький. Також Володимир Васильович ще раз подякував за роботу тренеру Андрію Нестеруку, котрий перебрався у Калуш, та зазначив, що команду залишили четверо гравців: воротар Михайло Макогон, польові Назарій Данів, Ігор Кушецький та Тарас Томин. Також президент зазначив, що наразі досягнуто домовленостей з чотирма новими виконавцями, котрі згодом приєднаються до галицького колективу. "Тож успіхів нам усім! Все буде добре" - підсумував Володимир Магаль.

Читайте також: "Карпати" (Галич): всеукраїнська прем’єра після обласного чемпіонства

Тренер Петро Русак зазначив, що радий розпочати роботу з "Карпатами" і сподівається у цьому році допомогти насамперед зберегти, а ще краще – посилити цей хороший колектив, а також виграти кубок області. "Щодо глобальніших завдань – то у кожному матчі ми гратимемо на перемогу, намагатимемося гідно завершити виступи в аматорському чемпіонаті і готувати а також переглядати нових гравців до другої української футбольної ліги" - зазначив Петро Романович.

Тренер Володимир Рудницький озвучив графік тренувань та зазначив, що на збори команда заїжджає 9 березня. До слова, тренування команда проводитиме як у Галичі, так і в Бурштині. А про найближчі плани - 2 березня команда Русака-Рудницького зіграє товариський матч із ФК "Калуш".

Також керівництво команди зазначило, що планує організувати команду U-19, котра б також змагалась у загальноукраїнських змаганнях юнаків і стала достойним резервом для основного колективу галицьких "Карпат".

Читайте також: "Діназ", "Карпати", "Рубікон", "Каховка": близько десяти аматорських клубів атестуються до Другої ліги ПФЛ

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →