closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова-2019. 3-й тур. "Меліоратор" розгромив "Штурм", "Авангард" захопив лідерство

Меморіал Щанова-2019. 3-й тур. "Меліоратор" розгромив "Штурм", "Авангард" захопив лідерство
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1397
0

Винятково яскраве враження справляє на цьогорічному турнірі "Меліоратор" з Бучі. Дмитро Дубас і Юрій Яковчук організували самобутній колектив, основні ролі в якому відіграють амбітні, швидкі та технічні молоді виконавці. Скуратівський, Басалкевич, Масник, Гарасюта і товариство просто насолоджуються футболом. Сьогодні вони розгромили "Штурм", подбавши про неабияке видовище. Масник у ролі розігруючого та реактивний Гарасюта з ударом бомбардира "зробили" матч-феєрію. Масник пасував, Гарасюта, обкрадаючи захисника суперників, увінчував стрімкі забіги результативними пострілами. Не заважали молодечому розгулу, навіть навпаки — всіляко допомагали, урізноманітнюючи групові маневри, заслужені ветерани Єрмоленко та Хомин. Вони й організували третій гол: Хомин поцілив у стійку, а Єрмоленко, опинившись тут як тут, добив шкіряного в сітку. Скуратівський забив з прострілу Гарасюти. Міг відзначитися й Масник, але, заробивши пенальті, переграти досвідченого Марканича не зумів. Першим на добивання встиг Рижук, але неймовірно схибив з кількох метрів…

Читайте також: Меморіал Щанова-2019. 2-й тур. 11 голів "Авангарда" та вольова перемога "Меліоратора"

"Кудрівка", як і "Штурм", зібрати найкращий склад не змогла. В авральній ситуації вимушено зіграв центрфорварда воротар Боженко. Він і відзначився голом. Страж воріт університетської команди Полозенко забарився з виходом і Боженко технічно — п’ятою — переправив м’яча в сітку. Решта результативних ударів була справою грінченківців. Коба поцілив у ворота Сабатюка далекобійним ударом. А Чекед і Швець забивали головою з особливо зручних подач Миколаюка. Буквально під завісу протистояння дуплетом вистрілив прудконогий Никоненко, якому асистували Бабенко та Сапоненко, — і вибився в лідери гонки снайперів. Цікаво, що Сабатюка в ірпінській команді замінив після перерви інший позичений голкіпер — Кочергін, відомий за виступами в ДГ "Шевченківське".

Резервісти "Діназа", навпаки, підсилили склад порівняно з першими матчами, а ватажком команди Миколи Слободянюка став легендарний ветеран Шевелюк. Вишгородці дали бій "Меркурію", але стримати лідерів студентів не змогли. До перерви кияни, котрі блискавично виходили з оборони завдяки класичним забіганням, увінчали стрімку контратаку голом Яцковця на добиванні. А ближче до фіналу Бачинський, змістившись з флангу на центральну вісь, завдав несподіваного пострілу в ближній кут чужих воріт.

Чинний чемпіон області неабияк намучився, доки матеріалізував ігрову перевагу над "Агродомом" у голи. Сталося це наприкінці поєдинку, коли хлопці з Бахмача зосталися в чисельній меншості. Шваб ефектно скористався прострілом Кондратюка, а потім допоміг відзначитися ще й історичному лідерові стрільців Сергієві Зелді. "Авангард" не задіяв з огляду на травми і хвороби п’ятьох стрижневих виконавців — Балацького, Головатенка, Поспєлова, Тарана та Тітова. Однак і гості з Чернігівщини, попри поразку та несприятливий перебіг ігрових подій, справили хороше враження готовністю чіплятися за будь-який м’яч і осмисленими спробами нав’язати суперникові свою гру. Команда, з якою цілеспрямовано та продуктивно працюють Микола Тищенко та Олександр Гаврильченко, навесні стане грізною силою в Аматорській лізі країни неодмінно.

Давні та безкомпромісні суперники — "Діназ" і "Локомотив" — розійшлися миром у Києві в насправді бойовому протистоянні. Господарі сквитали пропущений ще до перерви гол уже під завісу затятого змагання і врятували нічию, яка зайвий раз підтвердила давню сентенцію про те, що насправді годі шукати логіку у футболі. Перевага вишгородської команди сьогодні — як за грою, так і за моментами — була вражаючою…

Результати 3-го туру

"Меркурій" (Київ) – "Діназ-2" (Вишгород) 2:0
Голи:
Яцковець 26, Бачинський 75

"Авангард" (Бзів) – "Агродім" (Бахмач) 2:0
Голи:
Шваб 78, Зелді 90+1

Турнірна таблиця групи А

МКомандаОВНПМ
1"Авангард" (Бзів)721014-1
2"Оболонь-Бровар" U-19 (Київ)62005-0
3"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка)41105-2
4"НТЕУ-Меркурій" (Київ)41113-4
5"Агродім" (Бахмач)10122-6
6"Діназ-2" (Вишгород)00030-16

"Штурм" (Київ) – "Меліоратор" (Буча) 1:4
Голи:
Батальський 57 – Гарасюта 20, 32, Єрмоленко 39, Скуратівський 45+1

"Кудрівка" (Ірпінь) – "Університет ім.Грінченка" (Київ) 1:5
Голи:
Боженко 10 – Коба 9, Чекед 30, Швець 61, Никоненко 90, 90+1

"Локомотив" (Київ) – "Діназ" (Вишгород) 1:1
Голи:
Стефанський 85 – Ічанський 39

Турнірна таблиця групи Б

МКомандаОВНПМ
1"Університет ім.Грінченка"721010-4
2"Меліоратор" (Буча)62017-8
3"Діназ" (Вишгород)51206-1
4"Локомотив" (Київ)51207-6
5"Штурм" (Київ)10122-7
6"Кудрівка"00036-12
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →