closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФСК "Кристал" розпочав підготовку до сезону

ФСК "Кристал" розпочав підготовку до сезону
Изменить размер a+ a-
590
0

Срібний призер чемпіонату Тернопільської області 2018 року чортківський "Кристал" у понеділок, 11 лютого, розпочав підготовку до нового футбольного сезону. На сьогодні під керівництвом головного тренера Едуарда Хаврова займається 14 футболістів.

Як розповів прес-службі Федерації футболу Тернопільської області Едуард Хавров, перші два тренувальних тижні футболісти займатимуться виключно фізичною підготовкою, як на бігових доріжках стадіону "Харчовик", так і у спортивному залі. Спарингів на першому зборі не передбачається. Орієнтовно на третьому тижні підготовчих зборів команда займатиметься уже з м’ячами на великому полі. Оскільки в Чорткові немає відповідних для цього умов, то, найпевніше, тренування відбуватимуться в Синькові Заліщицький район на футбольному полі зі штучним покриттям.

На сьогодні в команді тренуються, як футболісти, які виступали у минулому році, так і потенційні новачки. За словами пана Хаврова, є чимало втрат у чортківської команди. Зокрема, Андрій Сухецький та Святослав Дзядикевич поїхали до Канади, Михайло Клим – до США, Олександр Зозуля – у Польщі.

- Ще рядом футболістів цікавляться клуби другої ліги та аматорів, але поки це на рівні цікавості і не більше. Зі свого боку ми будемо шукати нових футболістів, підсилюватимемося, адже сезон не за горами, а фундамент для успішних виступів команди потрібно закладати заме зараз, - підсумував Едуард Хавров.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →