closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Патріот" (Баришівський район) розраховує на Павла Дацюка і Олександра Пилиповця

"Патріот" (Баришівський район) розраховує на Павла Дацюка і  Олександра Пилиповця
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
698
0

Одна з найсильніших та найстабільніших команд Київщини останніх років – "Патріот" анонсувала своїх двох потенційних новачків. У першому контрольному матчі представник Баришівського району задіяв Павла Дацюка та Олександра Пилиповця.

Дацюк – вихованець київського ДЮСШ-15. У 2016-му році нападник вистрілив у чемпіонаті Київщини, захищаючи кольори "Рубіна", а потім результативно виступав за ФК "Бровари". Влітку 2017-го року футболіст подався на Житомирщину, де у складі "Фортуни" (Андрушівка) провів у чемпіонаті області 18 матчів і забив 13 м'ячів.

Пилиповець – вихованець волинського футболу. Декілька років тому він пробував пробитися до першої команди "Ворскли". Зокрема виступав за полтавську команду у чемпіонатах України U-19 та U-21. Попередні два роки Олександр відіграв на Полтавщині, де виступав за "Колос" (Лазірки).

Відзначимо, що питання участі "Патріота" у чемпіонаті Київщини – 2019 залишається відкритим. Принаймні, про це сказано у повідомленні президента і тренера клубу Євгена Щербини на офіційній сторінці "народної команди" у facebook: "Все залежить від підтримки наших можновладців на сесіях після 20 лютого. Надіємось, що депутати приймуть правильне рішення і команда продовжить своє існування".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →