closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Вища ліга. 11-й тур. Перемога "Софії" над чемпіоном і камбек "Кудрівки"

IFL. Вища ліга. 11-й тур. Перемога "Софії" над чемпіоном і камбек "Кудрівки"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1121
0

За тур до завершення групових перегонів у вищій лізі залишається відкритим питання стосовно учасників плей-оф. На дві вакантні путівки претендують три команди – "Софія-Ветеран", "Кудрівка" і BabyArtClub. У звітному турі найлегше було представнику Софіївської Борщагівки. "Софія-Ветеран" з рахунком 8:2 розгромила бучанський "Арсенал".

"Каноніри" спромоглися зібрати лише одну п’ятірку, тому їм банально забракло сил на весь матч. Втома почала даватися взнаки ще у другій половині першого тайму, який вони у підсумку програли з рахунком 2:4. По перерві "Софія-Ветеран" на досвіді довела справу до закономірної перемоги.

Інші претенденти з’ясовували стосунки у очній зустрічі. Матч BabyArtClub - "Кудрівка" став справжньою окрасою турніру і цілком відповідав рівню плей-оф. У першому таймі візуально здавалося, що підопічні Юрія Степаненка більше володіли м’ячем, але саме ірпінська команда діяла цікавіше і гостріше біля воріт суперника. Як результат, вже на 16-й хвилині BabyArtClub вигравав з різницею у три м’ячі. Проте, втримати перевагу номінальним господарям не вдалося. Перед перервою команда Романа Солодаренка розіграла дві відмінні комбінації, які завершилися взяттям воріт BabyArtClub.

Другий тайм нагадував гойдалки – команди грали на зустрічних курсах, створювали гольові моменти. Реалізація "Кудрівки" була трохи кращою, що дозволило команді на 36-й хвилині вийти вперед – 6:5. BabyArtClub зусиллями Олега Зборовського, який у підсумку оформив покер, одразу відігрався, але на більше не спромігся. Ба більше, саме "Кудрівка" була ближчою до перемоги – на останній секунді гравець команди відверто пробачив суперників, не влучивши у ворота з вбивчої позиції.

У іншому матчі визначалася доля першого місця. Зустріч Skidka і "Софії" видалася не менш цікавою і напруженою, аніж BabyArtClub і "Кудрівки". Проте, інтрига у ній "померла" ще за дві хвилини до завершення матчу. Хет-трик Євгена Саківського приніс "Софії" вольову перемогу над чемпіоном – 6:3, а разом з нею й перемогу у груповому етапі.

Результати 11-го туру

"Софія-Ветеран" (Софіївська Борщагівка) - "Арсенал" (Буча) 8:2
Голи:
Слюсар 1, 13, Кірішун 5, 20, Шугайло 26, Коваль 28, Брожко 35, 37 - Хіля 9, Іванченко 12

Skidka (Ірпінь) - "Софія" (Софіївська Борщагівка) 3:6
Голи:
Галицький 17, 36, Гавриленко 30 - Лініченко 28, Мельник 29, Саківський 29, 39, 40, Федорченко 33

BabyArtClub (Ірпінь) - "Кудрівка" 6:6
Голи:
Зборовський 1, 4, 31, 36, Пивоваров 8, Романовський 16 - Мартиненко 3, 16, Ніфталієв 19, 29, Антоненко 24, Аксьонов 36

Турнірна таблиця

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →