closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Києва з футзалу. Анонс 14-го туру. Матчі життя для PARTIZAN і BudmonsteR-AKVILON

Чемпіонат Києва з футзалу. Анонс 14-го туру. Матчі життя для PARTIZAN і BudmonsteR-AKVILON
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
745
0

У черговому турі відбудуться важливі матчі на обох полюсах турнірної таблиці.


Епіцентр К2 - 2Т /ТСП-Трансбуд/

Матч невдах попереднього туру. Якщо 2Т вперше за два сезони програв "Альтернативі-Сервіт", то "Епіцентр К2" був зметений з майданчика прямим конкурентом у боротьбі за "золото" - "SKIDK’ою". Явним фаворитом у цій грі є "Епіцентр К2", бо "другі" все ще беруть участь в чемпіонських перегонах і їм не можна втрачати очки, а от 2Т всі свої питання вже вирішив. Але головним фактором на користь "гіпермаркетників" є навіть не турнірна мотивація, а те, що "будівельники" гратимуть напіврезервним складом, бо багатьом гравцям у неділю доведеться протистояти львівській "Енергії" у матчі Кубка України. А "Епіцентр К2", мабуть, недорахується тільки Тараса Шпичку, який може зіграти у першому етапі чемпіонату України серед ветеранів 40+. У першому матчі цього сезону перемогу здобув "Епіцентр К2" (4:2).

Читайте також: Футзал. Анонс третьего тура финальной части Первой лиги чемпионата Киева

DITAK – PARTIZAN

Центральний матч туру і один з головних матчів другого кола у боротьбі за виживання. Для "PARTIZAN’а" це справжня "гра за 6 очок". "DITAK" набрав крейсерський хід і це один з останніх шансів підопічних В’ячеслава Листопада зупинити прямого конкурента. В’ячеславу Листопаду доведеться витягувати своїх гравців з психологічної ями після неймовірної поразки у минулому турі від "No Motors" і налаштовувати ледь не на останній бій. Команда Руслана Драбика обіграла "BudmonsteR-AKVILON" і підходить до очного протистояння в хорошому гуморі, а також з форою в 6 очок, що дозволяє готуватися до матчу без зайвих нервів. На цю гру повертається основний воротар команди Антон Старанчук, але в минулому турі його настільки блискуче замінив В’ячеслав Загоруйко, що заслужив місце у складі і на цю надважливу гру. Без втрат не обійшлося у обох командах. У "DITAK’а" через перебір жовтих карток буде відсутній мозковий центр команди Роман Демчук, а "PARTIZAN’у" не допоможе Віктор Данилів, що є суттєвим через коротку лаву запасних. У першому колі "PARTIZAN’у" вдалося здобути 3 очка (5:2), але зараз однозначним фаворитом виглядає "DITAK".

Анреал-Atrix – SKIDKA

В цьому турі "Анреал-Atrix" може втратити навіть теоретичні шанси посісти 8 місце, яке дає право зіграти стиковий матч за право залишитися у Вищій лізі. "Анреал-Atrix" у минулому турі програв "Епіцентру К3" 1:9, а "SKIDKA" обіграв "Епіцентр К2" 5:0, а це більш ніж красномовно. "SKIDKA" зараз набрав таку форму, що боїмося, що "Анреал-Atrix" в цьому матчі потрапить під справжній танк і не відбудеться рахунком 0:2, який було зафіксовано у першому колі.

Альтернатива-Сервіт - BudmonsteR-AKVILON

Ще один матч перенесення якого розглядалося на виконкомі ФФзК. Вольовим рішенням гру було вирішено провести о 20:30 у неділю. Матч претендентів на чемпіонство, однак "BudmonsteR-AKVILON" серйозно загальмував після нового року, програвши дві останні зустрічі з однаковим рахунком – 4:5. "Альтернатива-Сервіт" у минулому турі нарешті здолав "прокляття 2Т" і обіграв його вперше за 2 сезони. "Альтернативникам" у неділю доведеться проявити дива фізичної готовності, адже о 12:30 на них чекає матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України проти екстра-лігового "Епіцентру К Авангард" у Одесі. Душу гріє перевага в 5 голів після першої гри, але треба було перемагати не з рахунком 6:1, а 6:0 і тоді в Одесу можна було б не їхати, і спокійно готуватися до чергового туру чемпіонату. Ми, звісно ж, жартуємо, але у кожному жарті… Не всі гравці "біло-зелених" поїдуть до Одеси, але й за таких обставин таку перевагу гріх втрачати, а тому на вечірній матч з "будівельниками" у Києві команда точно не буде повністю виснажена. У Ільдара Макаєва і своєї головної болі вистачає: треба виводити команду з "крутого піке", а робити це доведеться у матчі з грандом та ще й без дискваліфікованих Костянтина Іванкевича і Максима Алєксюка. Зваживши всі "за" і "проти", переваг у цій дуелі ми все-таки віддамо чинному чемпіону. До речі, у матчі першого кола саме так і було – підопічні Миколи Костенка перемогли з рахунком 3:2.

Через задіяність гравців команд у Кубку України, матч "No Motors" - "Епіцентр К3" перенесено а резервний день.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →