closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Антон Предчук: "Швидкість молодих хлопців компенсую досвідом та умінням читати ситуацію"

Антон Предчук: "Швидкість молодих хлопців компенсую досвідом та умінням читати ситуацію"
Изменить размер a+ a-
1362
0

Початком футбольної кар’єри інсайд ФК "Ужгород" називає рідний СДЮСШОР, який саме і відкрив для нього дорогу в дитячо-юнацьку футбольну лігу України. Антон з повагою пригадує і першого тренера — Миколу Фанту. Згодом молодий Предчук робить ще один крок до професійної кар’єри — іде до футбольної академії "Шахтаря", при якій він і пройшов усі етапи формування професійного футболіста.

Вищолігові виступи у складі донецького "Шахтаря" (2003-2006 рр..) Антон Предчук продовжує рядом футбольних сезонів за топові клуби Срібної Землі. Як підсумок, третій рік поспіль колишній шахтарівець виступає на позиціях інсайда під кольорами ФК "Ужгород".

Саме з "Ужгородом" пов’язані плани й сподівання гравця вдруге увійти в ту саму воду — повернутися до великого футболу. Закінчувати кар’єру Антон поки не збирається: "Швидкість молодих хлопців злегка компенсую досвідом та умінням читати ситуацію, себто тактичним баченням. Окрім того, не такий вже я й літній чоловік, – посміхається Антон Предчук, – фізичні навантаження під час тренувань я витримую впевнено. Сама ж бо структура занять, побудована Мирославом Бабяком, доволі розумна та цікава". Не виняток з цієї формули успіху і підтримка родини: "Дружина й батьки завжди уболівають за мене".

Крізь призму свого позитивного ставлення до життя загалом і футболу зокрема, нападник "Ужгорода" відверто сподівається й на прогрес клубу в другому колі аматорського чемпіонату держави. Оскільки в команді панує хороша психологічна атмосфера. Більше того – новачки, які приєднались до головної команди обласного центру у період зимового міжсезоння, на думку Антона достатньо кваліфіковані й гідні працювати над підвищенням у класі.

Предчук переконаний: "Основна концептуальна ідея тренерського штабу у розрізі ігор крайової зимової першості та аматорського чемпіонату — це формування команди, яка не лише демонструє якісну та змістовну гру, але й націлена на максимально позитивний результат. Як підсумок – гідного виступу на професійному рівні".

Антону притаманний і тренерський хист. Нині Предчук тренує в ужгородській СДЮСШОР майбутніх зірок футболу 2012 р. народження.

Проте, поки-що, тренерську діяльність досвідчений футболіст не розцінює як пріоритетну. Навпаки — гравець "Ужгорода" впевнений, що разом з іншими флагманами команди він сприятиме підвищенню у класі клубу Андрія Андріїва, а разом з тим — і продовжить свою професійну футбольну кар’єру.

У вільний від гри мільйонів час Антон читає футбольні огляди й дивиться програму "Про футбол з Віталієм Біровчаком". А ще не пропускає топові матчі топових світових чемпіонатів.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →