closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Анонс 11-го туру

IFL. Анонс 11-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
810
0

Наближається до завершення груповий етап вищої ліги. Найближчого вікенду будуть зіграні матчі передостаннього туру, за підсумками якого можуть визначитися всі півфіналісти турніру. Це станеться, якщо свої матчі виграють "Софія-Ветеран" і "Кудрівка".

Команда з Софіївської Борщагівки зустрінеться з "Арсеналом", який у нинішньому сезоні вже перегравала. У останньому турі кваліфікаційного етапу "ветерани" розбили бучанський колектив з рахунком 5:1. Щодо "Кудрівки", то команда Романа Солодаренка зіграє з прямим конкурентом у боротьбі за місце у плей-офф – BabyArtClub. Історія взаємовідносин команд нараховує три матчі. Що цікаво, у кожній попередній дуелі переможець забивав сім м’ячів. Дві перемоги відсвяткувала "Кудрівка" (7:3, 7:5), одного раз гору взяв BabyArtClub (7:5).

Читайте також: IFL. Вища ліга. 10-й тур. Перша перемога "Кудрівки" і осічка Skidka

Для ірпінської команди поразка з великою ймовірністю означатиме дострокове припинення боротьби за медалі. Своєю чергою, "Кудрівка" у випадку поразки матиме шанс все виправити у наступному турі, тоді як перемога надасть команді перспективу завершити турнір на другому або навіть першому місці, що буде залежати від результату очної зустрічі лідерів – Skidka та "Софії". У п'яти попередніх матчах команді з Софіївської Борщагівки жодного разу не вдалося переграти підопічних Віктора Пантелейчука. В активі Skidka дві нічиї і три перемоги, у тому числі й у півфіналі минулого сезону (4:2).

Команди першої ліги з’ясовуватимуть свої стосунки у неділю, 3 лютого. Центральним матчем туру слід вважати зустріч "Дмитрівки" та ХФК ІБЦ-Enjoy the wood. Ірпінська команда переконливо виглядала у попередніх матчах і можливо дещо несподівано захопила лідерство. Щодо "Дмитрівки", то дебютант турніру після вдалих поєдинків з "Восходом" і NovBud у минулому турі закономірно програв "Соколу". Крім того, "Дмитрівка" втратила одного із лідерів команди – Дмитро Веременко (провів 7 матчів, забив 6 м’ячів) пропустить матч з ХФК ІБЦ-Enjoy the wood через перебір жовтих карток.

Читайте також: IFL. Перша ліга. 10-й тур. Несподіванки від "Зірки" і "Фенікса"

Без свого лідера і найкращого бомбардира – Сергія Власенка зіграє ще й NovBud, який намагатиметься реабілітуватися за несподівану поразку у минулому турі від "Зірки". Бучанці зустрінуться з "Феніксом". Матч цих команд у першому колі видався напрочуд бойовим та напруженим, а вольову перемогу у ньому здобув NovBud (3:2). Причому переможний гол бучанці провели на останній хвилині. Чи відбудеться реванш?

Творець головної сенсації минулого туру – "Зірка" намагатиметься зробити підніжку сусідам з Михайлівки-Рубежівки, які всі попередні матчі першої ліги виграли. В іншій парі перші очки спробує здобути "Легіон". Дебютант турніру зустрінеться з нестабільним і непередбачуваним "Восходом". Ірпінська команда вийшла у першу лігу з максимальною кількістю бонусних очок, але вже встигла розгубити перевагу над конкурентами і навіть вибула з топ-3.

Розклад матчів

Субота, 2 лютого. Вища ліга

10:00. BabyArtClub (Ірпінь) – "Кудрівка"
11:00. Skidka (Ірпінь) – "Софія" (Софіївська Борщагівка)
12:00. "Софія-Ветеран" (Софіївська Борщагівка) – "Арсенал" (Буча)

Неділя, 3 лютого. Перша ліга

10:00. "Фенікс" (Немішаєве) – NovBud (Буча)
11:00. "Легіон" (Блиставиця) – "Восход" (Ірпінь)
12:00. "Дмитрівка" - ХФК ІБЦ-Enjoy the wood (Ірпінь)
13:00. "Зірка" (Ворзель) – СФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)

Дискваліфіковані:

Сергій Власенко (NovBud) – 3 жовті картки
Дмитро Веременко ("Дмитрівка") - 3 жовті картки

На межі дискваліфікації:

Дмитро Жук ("Софія") – 2 жовті картки
Денис Грищенко ("Дмитрівка) – всі по 2 жовті картки
Олександр Рябоконь (BabyArtClub) - 2 жовті картки
Андрій Маринич, Євген Мокляк ("Фенікс") - 2 жовті картки
Олександр Жмуров, Андрій Алькема (NovBud) - 2 жовті картки
Андрій Ковтун, Дмитро Васильєв, Олександр Ковтун ("Сокіл") - 2 жовті картки
Анатолій Маткевич ("Софія-Ветеран") - 2 жовті картки
Михайло Рудюк, Дмитро Шаповалов ("Восход") – 2 жовті картки
Максим Бабенко, Руслан Ніфлатієв ("Кудрівка") - 2 жовті картки
Влас Приймак ("Арсенал") - 2 жовті картки
Пламен Кіров, Андрій Писько ("Зірка") - 2 жовті картки

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →