closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Ужгород" – "Мункач" 3:1

Товариський матч. "Ужгород" – "Мункач" 3:1
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
420
0

Саме команди з обласного центру та міста над Латорицею першими розпочали підготовку до нового сезону. Тренери зібрали своїх підопічних 21-го січня і проводили шість тренувань на тиждень. А сьогодні зіграли перший контрольний поєдинок на полі зі штучним покриттям у Середньому. Матч відбувся у форматі – три тайми по тридцять хвилин. Кінцевий результат для жодного з тренерів не мав принципового значення. Але про імідж та престиж не забував ніхто.

Перша 30-хвилинка пройшла на зустрічних курсах. Та відзначитись дебютним голом могли саме ужгородці. На 13-ій хвилині подачу справа замикав головою автор історичного взяття воріт в аматорському чемпіонаті України у складі команди з обласного центру – Вадим Селещук. Голкіпер "Мункача" перевів м’яч з-під поперечини на кутовий.

Читайте також: Михайло Дудаш: "Філософія прогресу ФК "Ужгород" мені дуже імпонує"

Через десять хвилин на хорошій ударній позиції опинився Антон Предчук, який із семи метрів пробив у ближній кут. Тоді страж мукачівців демонструє блискавичну реакцію і вже відмінну гру ногами.

Під ендшпіль матчу, протилежним лівим флангом, у штрафну увірвався Сергій Машталір. Після удару останнього, м’яч у кількох сантиметрах обійшовся із ближньою стійкою. Перший тайм – 0:0.

У другому – мукачівці почали уважніше діяти в захисті і частіше навідуватись до володінь Еріка Гречки (саме він змінив досвідченого капітана Юрія Славіка). Обидва тренери: Мирослав Бабяк повсякчас робили ротації у складах, аби переглянути усіх новачків. І, скажу Вам, відверто, якщо "Ужгород" буде націлений виключно на чемпіонат України, то "Мункач" зробить усе, аби до власного музею слави поставити комплекти нагород найвищого ґатунку з усіх змагань, проведених під егідою ФФЗ. Аналізуючи гру, яку продемонстрували підопічні Віктора Ряшка – у них для цього є усі підстави. Друга 30-хвилинка увінчалась усе ж одним голом. Атаку розпочав Павлич із центру поля. Він вирізав довгу передачу на Дурана, а Володимир прострілив. Іван Русин скористався презентом партнера і розстріляв ворота. 1:0. Другому тайму більше не було притаманно навіть небезпечних атак.

Читайте також: В’ячеслав Пінковський: "В "Ужгорода" є всі умови для належної підготовки й реалізації футбольних завдань"

Третій. Якщо бути чесним, не чекав я і в ньому зливи гольових епізодів. Позаяк часті масові зміни у складах не дозволяли демонструвати злагоджену гру. Усе правильно: "Ужгород" та "Мункач" проходять втягуючий до сезону період. А тренери розглядають різні тактичні схеми. Та команда з обласного центру зуміла подвоїти перевагу. Подачу з кутового замкнув Юрій Дрозд.

Зрештою, я помилявся щодо кількості голів. "Ужгород прорвало. Підопічні Мирослава Бабяка наприкінці матчу організували хорошу атаку, яку вдалося мукачівцям зупинити ціною фолу у власному карному майданчику. Вирок арбітра – пенальті вдало реалізував Іван Ковач. 3:0.

"Мункач" у відповідь зумів розмочити рахунок після подачі зліва. Відзначився Василь Герег. 3:1.

"На оглядинах в "Ужгороді" багато молодих і в той же час досвідчених футболістів. Говорити про стовідсоткову прописку в команді з них не може поки ніхто, за винятком Адріана Пуканича. Сьогодні я аналізував індивідуальну майстерність кожного, тому і зробив так багато замін. Є претензії до захисту. Поки-що нам не вдалося цю ланку підсилити. Але великі сподівання маю на Станіслава Котьо, який після травми ще не повністю відновився. Тому виділяти нікого не буду. Так, ми виграли, проте результат у таких матчах – не головне", – зауважив Мирослав Бабяк, головний тренер ФК "Ужгород".

"Я теж не хотів би називати конкретні прізвища. Про новачків у команді ми поговоримо під час перших офіційних змагань – зимової першості. До якої готуємось теж на штучному полі стадіону в Середньому. Якраз із минулорічним срібним призером плануємо провести наступний товариський матч. Дату поки-що не готовий сказати. А щодо сьогоднішнього матчу – звісно, результат другорядний. Юнаки з "Мункача" усвідомлювали, що виступають за мить із професійною командою. Тому виграти було б престижно, але вже як є", – каже головний тренер МФА "Мункач" Віктор Ряшко.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →