closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Середнє" зазнав повного перезавантаження

ФК "Середнє" зазнав повного перезавантаження
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
598
0

Футбольний клуб "Середнє" розпочав підготовку до сезону-2019. Команда зазнала повного перезавантаження. Головним тренером призначено досвідченого Вадима Дьордя. Асистуватиме йому Микола Фанта, начальник команди - Михайло Костюк. Наразі до клубу підбирають молодого кваліфікованого лікаря.

"У період зимового міжсезоння "Середнє" пройшло повну реорганізацію. Мені запропонували стати головним тренером. Я не заперечував. До слова, це вже моє четверте повернення до команди. Тому, почуваю себе комфортно у якості коуча. З молодшими юнаками працюватиме теж кваліфікований тренер Микола Фанта. А от лікаря поки не знайшли та, повірте, роботи у цьому напрямку ведуться активно. Президента клубу Сергія Чопика, гадаю, усі Ви добре знаєте", - каже Вадим Іванович. "Середнє" тренуватиметься на штучних полях Ужгородського ліцею-інтернату та рідного смт. Заняття будуть поки одноразовими. Ігрові вправи чергуватимуться із фізичними навантаженнями у тренажерному залі. ""Середнє" перше тренування у рамках підготовки до нового сезону провело у четвер. Особливих навантажень я поки футболістам не даю – у них буде поступовий втягуючий процес. Тренування, принаймні цього тижня, будуть одноразовими. На моїх підопічних чекає шейпінг та силові вправи в одному з кращих тренажерних залів Закарпаття", - продовжує Вадим Дьордь.

Кістяк команди повністю змінився. "Середнє" складатиметься переважно з молодих футболістів - вихованців провідних шкіл СДЮСШОРу, "Мункача", ДЮСШ області. "Третій день поспіль на тренування приходять понад двадцять юнаків, які переважно пройшли спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву. Є представники Мукачева та інших населених пунктів Закарпаття. Поки-що не хотів би називати прізвища, бо усі ще на оглядинах. До молодості приєднаються і досвідчені футболісти. Хто саме – Ви побачите уже наступного тижня", - зауважив головний коуч "Середнього". Керівництво клубу завдань поки не озвучує. Проте амбітний Вадим Дьордь націлений на трійку призерів: "Поки-що говорити про якісь плани пов’язані з місцерозташуванням у турнірній таблиці календарних змагань зарано. Позаяк ми розпочинаємо з нуля. А завдання-максимум будуть і у "Севлюша", і в "Мункача". Не потрібно забувати про "Поляну", "Бужору", "Вільхівці". Буде дуже складно поборотись за п’єдистал пошани. Але я, як тренер, безперечно, робитиму максимум, аби "Середнє" розмістилось на верхів’ї турнірної таблиці". До початку перших офіційних змагань – зимової першості, "Середнє" проведе два контрольні спаринги.

Перший поєдинок відбудеться у середу з командою "Ужгорода". "Є домовленість із головним тренером Мирославом Бабяком щодо товариського поєдинку, який відбудеться 2-го або 3- го січня на стандартному полі зі штучним покриттям Середнього. Щодо іншого спаринг-партнера, повідомлю пізніше. Тому ми будемо у хорошій готовності на старті зимової першості", - переконаний Вадим Дьордь. Паралельно у Середньому тренуються "Ужгород" та "Мункач". Тому фактор домашнього поля підопічним Вадима Дьордя у зимовій першості особливо не допоможе. Але тренер націлений на позитивний кінцевий результат.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →