closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Артур Теміров: "Футбол - божевільне хобі, в якому я самовиражаюся"

Артур Теміров:  "Футбол - божевільне хобі, в якому я самовиражаюся"
Изменить размер a+ a-
734
0

Артур Теміров - незамінний гравець підмонастирського "Фенікс-Стефано" ось уже 4-тий сезон. Його думки, його прагнення у інтерв’ю клубній прес-службі:

- Першу гру нового сезону зіграно, як Ти, Артуре, її оцінюєш?

- Сьогоднішню гру оцінюю, як досить непоганий старт підготовчих зимових зборів.
З огляду на той факт, що це 2-га гра за останні 2,5 місяці - хлопці зіграли добре. Безсумнівно, грає неменш важливу роль і те, що суперник сьогодні, на жаль, не показав можливого рівня, який можна сміливо прирівняти до рівня прем'єр ліги. Але, все ж повторюся, як перша гра - кожен набігав свою дистанцію. ?

- Як проходить підготовка до сезону?

- Що стосується підготовки, поки йде втягуючий режим. Дворазові легкі тренування для адаптації. Скоро буде введена, як доповнення, фітнес-програма.

- Як Твоя особиста підготовка? Чи задоволений Ти своєю фізичною формою?

- Я намагаюся завжди підійти до будь-якої гри, а тим більше до турніру Юста, підготовленим. Зрозуміло, що складно тримати себе в формі, коли така тривала пауза між сезонами.
Підготовку я особисто розпочав ще 1 січня. 2-3 рази в тиждень я намагаюся бігати кроси. А вже самі ігри покажуть, наскільки плідними були мої старання.

- В попередньому сезоні Ти показав себе дуже вдало, про що свідчать підсумки сезону. Які очікування у Тебе на цей сезон?

- Дуже складно оцінювати майбутній сезон. Я б дуже хотів, побачити аналогічне протистояння всіх команд, як було в минулому році.

- Знаємо, що нещодавно у Тебе народився син Амір. Користуючись нагодою, хочемо Тебе привітати. Чи з народженням сина з’явилось у Тебе більше натхнення у житті, і зокрема у футболі?

- З народженням сина, моє життя, і в цілому життя моєї сім'ї, кардинально змінилося.? Це складно, приховувати немає сенсу. Але, так як ми давно йшли до цього, ми раді даному життєвому досвіду. Що ж до натхнення, футбол швидше божевільне хобі, в якому я, скажімо так, самовиражаюся. З появою дитини, переоцінка в житті відбувається напевно у будь-якої людини. Рано чи пізно, ти розумієш, що жив ти весь цей час для себе, в своє задоволення, а після, все що ти робиш - робиться безпосередньо для нього.

- І на завершення, що б Ти хотів побажати своїм колегам-футболістам і прихильникам?

- Хлопцям з команди я побажаю міцного здоров'я, так як все інше - це плоди роботи, які безпосередньо залежать від самої людини.
Хочу зайвий раз подякувати хлопцям з команди, тренерам, людям, які спостерігають за іграми, вболівають за нас - кажу щире людське спасибі. В нашій сірій повсякденній суєті дуже мало яскравих моментів. А футбол - це невеликий світ, де ти періодично можеш відсторонитися від своїх проблем.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →