closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Президента ФК "LS Group" вітають з Днем народження

Президента ФК "LS Group" вітають з Днем народження
Изменить размер a+ a-
659
0

Сьогодні, 23 січня, свій День народження святкує президент ФК "LS Group" Геннадій Дем’яненко.

"Медалі, престижні трофеї та титули – цими досягненнями пишаються вболівальники нашої команди. Високий аматорський рівень клубу – успіх, якого було досягнуто за зовсім нетривалий час існування команди та президентства Геннадія Дем’яненка", - повідомляється на сайті футбольного клубу "LS Group".

Два кубки – Кубок Сумської області та Кубок регіонів Федерації футболу Сумської області, бронзові медалі обласного чемпіонату підтверджують амбіції "LS Group" бути серед найкращих футбольних клубів Сумщини. Президент завжди вірить у команду, її успіхи та поразки – це його життя.

"Зичимо Геннадію Дем’яненку міцного здоров’я, сил та терпіння, миру та добра. Нехай усі Ваші мрії неодмінно здійсняться, а наша команда далі тішить грою, яскравими та успішними сезонами".

Свої вітання також висловлює головний тренер ФК "LS Group" Ярослав Песоцький: "Президенте – від тренерського складу та усієї команди бажаю Вам щастя, успіхів і здоров`я! Хочу побажати, щоб витрачена енергія та фінанси поверталися до Вас емоціями щастя за перемоги команди".

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →