closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2019. 2-й тур. Потужний хід "Локомотива", реабілітація "Авангарда" та перший гол Алієва

Меморіал Макарова-2019. 2-й тур. Потужний хід "Локомотива", реабілітація "Авангарда" та перший гол Алієва
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2309
0

У другому турі групового етапу Меморіалу Макарова випала можливість ближче познайомитися з порушником спокою у футболі столичного регіону – "Штурмом". На турнірі київська команда залучила під свої знамена добре відомих у Київській області виконавців. Ігор Наконечний, Богдан Яременко, Володимир Самборський, Богдан Рубльов, Ілля Лящук та Олександр Максимов (спостерігав за діями партнерів з трибун) другу половину минулого року відіграли за "ДГ Шевченківське" (Денихівка), Денис Драгомирецький та Артем Бобошко стали бронзовими призерами чемпіонату Київщини у складі "Патріота" (Баришівський район), Олексій Ремезовський, Ігор Нечай та В’ячеслав Турчанов виступали за "Рубікон" (Вишневе), а Дмитро Момотенко, Дмитро Басалкевич та Олександр Алієв покращували турнірне становище "Меліоратора" (Буча).

Меморіал Макарова-2019. 2-й тур. Потужний хід "Локомотива", реабілітація "Авангарда" та перший гол Алієва - изображение 1

Матч проти аутсайдера другої групи чемпіонату України серед аматорів – "Олімпіка" (Кропивницький) давався підопічним Артема Іллічова доволі легко. "Штурм" змарнував декілька чудових нагод для взяття воріт, перш ніж Денис Драгомирецький відкрив рахунок. Гості з Кропивницького швидко відігралися, а потім ледь не вийшли вперед – "Штурм" врятував Святослав Марканич. Проте, надалі ніяких проблем у київської команди не виникло. Не допомогло "Олімпіку" і вилучення Олексія Ремезовського. Навіть у меншості кияни домінували на полі і спокійно довели справу до погрому. Дублем відзначився Драгомирецький, перший гол на цьогорічному турнірі забив Алієв, який наприкінці першого тайму вдало зіграв на добиванні. По перерві Олександр долучився до ще одного голу – після його удару зі штрафного голкіпер випустив м’яч з рук, чим скористався Шевченко. Крапку у матчі поставив Ігор Нечай. Нападник використав ще одну помилку резервного голкіпера "Олімпіка" - зіграв на випередження і у дотик замкнув простріл з лівого флангу.

Читайте також: Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги

За підсумками двох турів у групі Б окрім "Штурма" максимальний показник набраних очок мають ще дві команди – "Рубікон" і "Локомотив". Кияни продовжують вражати своїми результатами – слідом за "Любомиром" вони розгромили ще й "Межигір’я". Знову у центрі уваги знаходився Сергій Мандровський – цього разу в активі нападника дубль і зароблений пенальті, який реалізував Ярослав Литвин. Щодо "Рубікона", то підопічні Віктора Куряти завдяки блискучому дальньому удару Мороза перемогли "Любомир". Хоча саме команда Сергія Живого справила краще враження – вона домінувала, грала першим номером, але своїми нагодами не скористалася (зокрема у першому таймі не реалізувала вихід віч-на-віч з голкіпером).

Меморіал Макарова-2019. 2-й тур. Потужний хід "Локомотива", реабілітація "Авангарда" та перший гол Алієва - изображение 2

Схоже, саме "Штурм", "Рубікон" і "Локомотив" у очних зустрічах визначать двох півфіналістів турніру від групи Б. В іншій групі наразі спостерігається більш заплутана ситуація. Вперед вирвалися юнаки "Колоса". Підсилені декількома гравцями першої команди, підопічні Андрія Костенка розгромили молдовський "Флорешти". На два очки відстає від "Колоса" срібний призер чемпіонату Київщини – "Діназ", який задовільнився нічиєю у протистоянні зі студентською збірною України. За поразку у минулому турі реабілітувався "Авангард". Пропустивши першими вже у дебюті зустрічі, підопічні Сергія Карпенка зібралися і переломили хід зустрічі зі збірною вільних агентів. Голи Івана Сомова та Олексія Поспєлова дозволили чемпіону Київщини виграти перший тайм. На початку другої половини зустрічі "Авангард" отримав чисельну перевагу (за фол останньої надії було вилучено Музиченка), після чого довів справу до розгрому.

Читайте також: Мемориал Макарова-2019. 2-й игровой день в режиме LIVE

Меморіал Макарова-2019. 2-й тур. Потужний хід "Локомотива", реабілітація "Авангарда" та перший гол Алієва - изображение 3

Незважаючи на розгромну поразку, збірну вільних агентів не слід передчасно списувати з рахунків. У півфіналіста минулорічного розіграшу ще є три матчі, щоб покращити своє турнірне положення і поборотися за одну з путівок у плей-оф.

Результати 2-го туру

Група А

Збірна вільних агентів - "Авангард" (Бзів) 1:6
Голи:
Батальський 4 пен - Сомов 14, Поспєлов 37, 53, Головатенко 52, Швець 73, Зелді 80

"Діназ" (Вишгород) - Студентська збірна України 0:0

"Колос" U-19 (Ковалівка) - "Флорешти" (Кишинів, Молдова) 3:0
Голи:
Соломка 20, 29, Ахмедзаде 80

Турнірна таблиця

МКомандаІВНПЗ-ПО
1"Колос" U-19 (Ковалівка)22006-26
2"Діназ" (Вишгород)21101-04
3"Авангард" (Бзів)21018-43
4Студентська збірна України20201-12
5Збірна вільних агентів20112-71
6"Флорешти" (Кишинів, Молдова)20020-40

Група Б

"Штурм" (Київ) - "Олімпік" (Кропивницький) 5:1
Голи:
Драгомирецький 15, 50, Алієв 44, Шевченко 68, Нечай 80 - Коломієць 26 пен

"Межигір'я" (Нові Петрівці) - "Локомотив" (Київ) 0:4
Голи:
Криворучко 15, Мандровський 25. 29, Литвин 55 пен

"Рубікон" (Вишневе) - "Любомир" (Ставище) 1:0
Гол:
Мороз 43

Турнірна таблиця

МКомандаІВНПЗ-ПО
1"Локомотив" (Київ)220011-06
2"Штурм" (Київ)22007-26
3"Рубікон" (Вишневе)22005-36
4"Олімпік" (Кропивницький)20024-90
5"Межигір'я" (Нові Петрівці)20021-60
6"Любомир" (Ставище)20020-80
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →