closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ігор Дворецький: "У важку хвилину перетерпіли і показали себе справжніми бійцями"

Ігор Дворецький: "У важку хвилину перетерпіли і показали себе справжніми бійцями"
Изменить размер a+ a-
518
0

Федерація футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2018 року. На черзі ФК "Трибухівці", який зайняв 9 місце серед колективів першої ліги. До коментаря ми запросили головного тренера команди Ігоря Дворецького.

– Пане Ігорю, оцініть виступ ФК "Трибухівці" в сезоні, що завершився?

– Виступ ФК "Трибухівці" у сезоні-2018 назвав би неоднозначним. Коли у групах, за попередніми даними, мало бути по вісім команд, планували зачепитися за четвірку кращих. Коли ж стало відомо, що колективів буде дев’ять і вже треба було потрапити до трійки, щоби мати право участі у фінальній частині змагань, то зробити це було справою надважкою. Адже суперники в нас були дуже високого рівня. До того ж у другому турі важкої травми зазнав передній захисник Петро Панич і ми залишилися без важливої бойової одиниці. Він змушений був пропустити практично весь сезон і повернувся на футбольне поле лише в останніх матчах. А після першого кола через незрозумілі причини нашу команду покинула група футболістів. На гру із підгаєцькою "Нивою" ледь назбирали 12 граців. Стояло питання, що навіть команда може недограти чемпіонат. І тут справа не у грошах, а у відсутності футболістів. Півтора року будували боєздатну команду і в один час довелося вибудовувати її заново. У тому матчі з "Нивою" вдалося святкувати перемогу, і через матчі новачки притиралися до старожилів. Знайшли свою гру, дещо почало виходити на футбольному полі, а фінальну частину сезону за 7-12 місця ми провели здорово, якщо не рахувати домашньої гри проти білокриницького "Арсеналу", якому поступилися (0:3). Хоча навіть в тому матчі виглядали непогано, але не використавши свої моменти, помилялися в обороні, за що суперник нас покарав. В цілому оцінка виступу ФК "Трибухівці" – позитивна.

– Які футболісти трибухівської команди були її лідерами?

– Хотів би з хорошої сторони відзначити всіх футболістів, які пройшли разом весь сезон з першого і до останнього туру. Від себе, керівництва клубу і голови громади дякую їм за те, що у важку хвилину залишилися, перетерпіли і показали себе справжніми бійцями.

– Окрім згаданих поєдинків ФК "Трибухівці", які ще хотіли б виділити?

– Дуже непогано виглядали в домашній грі проти ФК "Копичинці", на виїзді з білокриницьким "Арсеналом". Хоча перемог в цих матчах й не здобули, але якістю гри залишився задоволений. Ну і по накалу запам’ятали бучацькі дербі в яких ми грали з нашими сусідами з "Колоса". ФК "Трибухівці" виграв обидва матчі, хоча вони в ігровому плані були практично рівними. У Бучачі забили вирішальні голи у компенсований час, а вдома суперник нас повністю переграв у першому таймі, однак у перерві зробили правильні висновки, зібралися і довели той поєдинок до перемоги.

Невдалими ж матчами можу назвати з ФК "Заводське", "Бастіон-1427" та "Скала-Айва". Тоді як раз формувалася нова команда і як раз довелося грати з лідерами нашої групи.

– А чи можна було зачепитися за вище місце в турнірній таблиці?

Важко було зачепитися за трійку, можливо якби зберегли склад. Не пригадую, який у нас був розрив з "Бастіоном", але цій команді конкуренцію точно б нав’язали. Тим не менше загалом у сезоні дали бій багатьом командам.

– Як оціните роботу суддівського корпусу?

У жодній грі за участю ФК "Трибухівці" судді не вплинули на результат. Виділив би Віталія Буняка з Бережан, який обслуговував три наших матчів. Якщо не помиляюся, в них навіть ми програли з великими рахунками, але він фахово справлявся зі своїми обов’язками. Шукаємо помилки в собі, а не бідкаємося на суддів – такий у нас принцип!

– Як охарактеризуєте саму організацію чемпіонату?

Все було на хорошому рівні! Постійно висвітлювалися матчі, звичайно, як федерації, так і нам, командам та футболістам, є до чого прагнути. Головне тримати марку і не збавляти обертів!

– Чи є вже попередні напрацювання на наступний сезон?

– У нас відбулося закриття сезону на якому був присутній голова громади. Наше керівництво пообіцяло, що команда і далі гратиме, ми ж зі своєї сторони хочемо рухатися вперед, щоб колектив прогресував. Намагаємося тягнутися до кращого!

Плануємося підсилюватися не за рахунок зіркових виконавців, а молодих таланів з Тернопільщини, які б розкрилися в нашій команді.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →