closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги

Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3196
0

Перший ігровий день Меморіалу Макарова ознаменувався непорозуміннями, які виникли між організаторами турніру і керівниками УТБ "Динамо". Домовитися про оренду полів поки що не вдалося. І якщо про перенесення зустрічі "Авангард" (Бзів) – "Колос" U-19 (Ковалівка) було відомо ще напередодні ввечері, то матч збірних студентів і вільних агентів був перенесений у Лютіж в останній момент. Подейкують, що учасники і арбітри поєдинку вже знаходилися у Конча-Заспі, коли дізналися про перенос. Трохи змучені переїздом, команди у підсумку розійшлися миром – 1:1. За вільних агентів забив найкращий бомбардир другої ліги 2014-2015 Олександр Батальський, який нещодавно припинив співпрацю з "Рухом", а зрівняв рахунок нестримний бомбардир студентської збірної Андрій Різник, на якого клубам ПФЛ вже давно слід звернути увагу.

Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги - изображение 1

Щодо матчу "Авангард" (Бзів) – "Колос" U-19 (Ковалівка), то кращий вигляд мали підопічні Андрія Костенка. Вони, як то кажуть, перебігали суперника, який лише нещодавно вперше зібрався після тривалої паузи, створили значно більше моментів і здобули закономірну перемогу. З-поміж інших найбільше на полі виділявся Максим Гида. По-перерві юний нападник "Колоса" добре чіплявся за м’яч, втікав від захисників і у підсумку долучився до двох голів у ворота суперника. Саме він наприкінці матчу, скориставшись довгою передачею партнера, з другої спроби переграв голкіпера "Авангарда" та поставив крапку у поєдинку – 3:2 на користь "Колоса".

Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги - изображение 2

У іншому матчі, який відбувся у Вишневому, все напрочуд легко вдавалося "Рубікону". Значно оновлена команда Віктора Куряти практично без проблем виграла перший тайм. Дублем вистрілив вихованець київського "Динамо" Максим Тищенко, який минулого року став одним із найкращих бомбардирів чемпіонату Житомирської області, по голу провели Єгор Ведута та Олександр Апанчук. Крім того, "Рубікон" не реалізував ще декілька відмінних нагод для взяття воріт. Зокрема той же Тищенко не зумів переграти з 11-метрової позначки голкіпера.

Читайте також: Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE

У другому таймі тренерський штаб команди з Вишневого провів серію замін, які негативно позначилися на грі "Рубікона". Протягом п’ятнадцяти хвилин команда Юрія Кевлича скоротила відставання до мінімуму і повернула інтригу поєдинку. Проте, на більше гості з Кропивницького не спромоглися.

Меморіал Макарова-2019. 1-й тур. Скандали, інтриги та перші перемоги - изображение 3

Найбільш емоційною видалася перемога "Діназа". Вирішальний м'яч у ворота молдовського "Флорешти" підопічні Володимира Бондаренка забили за декілька секунд до фінального свистка. На останніх хвилинах вирвав перемогу і "Штурм", який завдяки дублю найкращого бомбардира минулорічного розіграшу Меморіалу Макарова – Тимофія Листопада здолав "Межигір’я". А найбільшу перемогу першого туру здобув "Локомотив". "Залізничники" з рахунком 7:0 розгромили "Любомир". Хет-триком у цьому матчі відзначився Сергій Мандровський, який сезон 2018-2019 розпочинав у складі клубу другої ліги - "Нікополь".

Результати 1-го туру

Група А

"Авангард" (Бзів) – "Колос" U-19 (Ковалівка) 2:3
Голи:
Кондратюк 24, Дарда 55 — Дорошенко 6, Деряпа 63, Гида 77

"Діназ" (Вишгород) – "Флорешти" (Кишинів, Молдова) 1:0
Гол:
Литченко 90+3

Студентська збірна – збірна вільних агентів 1:1
Голи:
А.Різник 69 — Батальський 7

Група В

"Локомотив" (Київ) – "Любомир" (Ставище) 7:0
Голи:
Криворучко 7, Мандровський 15, 22, 44, Будзько 25, Маховка 45, Литвин 90+1

"Олімпік" (Кропивницький) – "Рубікон" (Вишневе) 3:4
Голи:
Коломієць 66 пен, Афувапе 67, Гаркуша 81 — Ведута 13, Тищенко 27, 40, Апанчук 36

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Штурм" (Київ) 1:2
Голи:
Давидовський 44 — Листопад 45+1, 88

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →