closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE

Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2613
1

Сьогодні, 16-го січня, стартує двадцять четвертий сезон турніру пам’яті уславленого голкіпера київського "Динамо" - Олега Макарова.

На жаль, останнім часом спостерігається зниження зацікавленості клубів – як професійних, так і аматорських – до турніру. Зокрема, якщо рік назад за перемогу боролися двадцять команд, то цього разу на старт вийдуть лише дванадцять колективів. Чому так сталося? Можна лише здогадуватися. Можливо, аматорські клуби від участі "відлякує" високий заявковий внесок і незручний період проведення. Початок офіційних змагань аж у квітні, тому для більшості команд розпочинати підготовку у середині січня зарано. Щодо професійних клубів, то цілком логічно, що вони віддають перевагу більш якіснішій, цілеспрямованій і менш ризикованій у плані отримання травм підготовці у теплих краях. У минулому році від участі у турнірі відмовився донецький "Олімпік", а цього року його приклад наслідували фіналісти попереднього розіграшу Меморіалу Макарова – "Колос" (Ковалівка) і "Десна" (Чернігів).

Читайте також: Меморіал Макарова-2019. Розклад матчів

Проте, навіть без професійних клубів цьогорічному Меморіалу Макарова є, чим зацікавити і що запропонувати любителям футболу. По-перше, турнір повернув собі статус міжнародного – одним із його учасників став клуб "Флорешти" (Кишинів). У минулому році команда, за яку виступають декілька колишніх гравців національної збірної Молдови, стала срібним призером Дивизії "А" (другого за рангом дивізіону Молдови). До речі, "Флорешти" стане третім закордонним клубом, який зіграє на Меморіалі Макарова. Першопрохідцем був "Шериф" (Тирасполь), а у 2006 році на турнірі змагалася грузинська "Гагра", яка дісталася півфіналу. Був ще "Локомотив-Джорджія", у складі якого виступали переважно грузинські футболісти, проте ця команда базувалася в Києві і пізніше навіть долучилася до перегонів у чемпіонаті Київської області, тому до закордонних її не варто відносити.

По-друге, на цьогорічному турніру дебютує "Штурм" (Київ) – нова команда, яка збирає під своїми знаменами відомих колишніх професійних футболістів. Зокрема повідомлялося про Олександра Алієва, Олександра Максимова, Олександра Ситника, Володимир Самборського, Дениса Ситника. У керівництва "Штурма" далекоглядні і амбітні плани, проте, чи не стане ця команда черговим тимчасовим порушником спокою у аматорському футболі Київщини, покаже тільки час.

Читайте также: Алієв, Максимов і Самборський поповнили новостворений "Штурм" (Київ)

Турнір відриє зустріч чемпіона Київщини двох останніх років – "Авангарда" (Бзів) і юнацької команди "Колоса" (Ковалівка), яка є одним із лідерів чемпіонату України U-19. Було заплановано, що цей матч відбудеться у Конча-Заспі, проте, в останній момент його перенесли у Вишневе.

Вже за доброю традицією, FootBoom постарається максимально оперативно розповісти про хід подій всіх матчів у режимі Live.

Розклад матчів 1-го туру

ДатаЧасПараСтадіон/рахунок
16 січня10:30"Авангард" (Бзів) - "Колос" U-19 (Ковалівка)2:3
16 січня12:00"Локомотив" (Київ) - "Любомир" (Ставище)7:0
16 січня12:00"Діназ" (Вишгород) - "Флорешти" (Молдова)1:0
16 січня14:15Збірна студентів - Збірна вільних агентів1:1
16 січня13:30"Олімпік" (Кропивницький) - "Рубікон" (Вишневе)3:4
16 січня16:00"Межигір'я" (Нові Петрівці) - "Штурм" (Київ)1:2

10:35. Перший матч турніру стартував! "Колос" грає у білих футболках, "Авангард" - у чорних.

10:43. Юніори "Колоса" відкривають рахунок! 1:0!

11:01."Авангард" провів атаку правим флангом - і після подачі Євген Кушнір зрівняв рахунок. 1:1.

11:17. Наприкінці першого тайму команди обмінялися моментами - бездоганно зіграли голкіпери.

Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE - изображение 1

11:23. Перший тайм матчу "Авангард" - "Колос" U-19 завершився - нічия 1:1. Юніори першолігової команди продемонстрували кращу фізичну готовність, створили більше моментів, проте, реалізація залишила бажати кращого. "Авангард" бере досвідом і більш високою індивідуальною майстерністю своїх гравців.

11:36. Розпочався другий тайм.

11:46. Ледь не перша атака "Авангарда" у другому таймі завершилася взяттям воріт суперника. 2:1 на користь чемпіона Київщини!

11:53. "Колос" зрівнює рахунок - 2:2. Юніори домінують, "Авангард" грає на контратаках.

12:08. "Колос" виходить вперед! Пройшла довга передача з глибини поля - і нападник з другої спроби переграв голкіпера "Авангарда".

12:24. Перший матч завершився перемогою " Колоса" - 3:2.

Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE - изображение 2

13:03. Стало відомо, що організаторам турніру не вдалося домовитися з керівництвом УТБ "Динамо" нарахунок аренди полів, тому матч збірної студентів пррти збірної вільних агентів перенесено у Лютіж. Початок - 14:15. Ймовірно будуть перенесені і матчі 2-го туру, проведення яких було заплановано у Конча-Заспі.

13:42. Щойно розпочалася зустріч "Рубікона" і "Олімпіка". У складі " Рубікона" багато нових знайомих обличь - зокрема Денис Маринчук, Станіслав Самар, Володимир Верхов та Олександр Апанчук, які раніше виступали за "Джуніорс-СБ".

13:53. Перший момент створюють гості з Кропивницького - " Рубікон" рятує голкіпер.

13:55. Єгор Ведута з другої спроби замикає простріл з лівого флангу і виводить "Рубікон" вперед.

14:04. "Олімпік" втрачає нагоду зрівняти рахунок - після помилки голкіпера нападник пробив повз ворота. "Рубікон" відповів своїм моментом - Ведута з меж штрафного майданчика пробив повз ворота.

14:04. Прийшли новини з Лютіжа, де зустрічалися "Діназ" та "Флорешти". Гол Литченка, який відзначився за декілька секунд до завершення матчу, приніс перемогу підопічним Володимира Бондаренка- 1:0.

14:10. Максим Тищенко подвоює перевагу "Рубікона" - 2:0.

Меморіал Макарова-2019: 1-й тур у режимі LIVE - изображение 3

14:18. Олександр Апанчук робить рахунок 3:0.

14:20. Нічого собі! "Локомотив" з рахунком 7:0 розгромив "Любомир".

14:21. Максим Тищенко не реалізує пенальті.

14:22. Максим Тищенко реабілітується - з декількох метрів переграв голкіпера. 4:0!

15:59. Приносимо вибачення за технічні проблеми. Зустріч "Рубікона" і "Олімпіка" завершилася з рахунком 4:3 на користь команди з Вишневого. У другому таймі на грі вишнівчан негативно позначилася серія замін.

18:00. Матч "Межигір'я" - "Штурм" завершився перемогою київської команди з рахунком 2:1. Подробиці всіх поєдинків читайте у огляді першого туру, який буде опублікований ввечері. Фотоогляди матчів, що відбулися у Вишневому, доступні на офіційний сторінці Аматорського футболу у facebook.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →