closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Анонс 8-го туру

IFL. Анонс 8-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
690
0

У суботу, 12-го січня, стартує другий етап IFL. Першими на паркет повернуться учасники Першої ліги, які визначать найсильнішого за коловою системою.

У нижчому дивізіоні з поул-позишин стартують "Восход" та NovBud – саме ці команди за підсумками кваліфікаційного етапу здобули найбільшу кількість бонусних очок (по чотири). "Восход" розпочне виступи матчем з "Дмитрівкою", яка непогано проявила себе у декількох поєдинках попереднього етапу, але при цьому посіла останнє місце у групі В. Зокрема "Восходу" новачок IFL поступився з рахунком 5:8.

NovBud, своєю чергою, зіграє з "Легіоном", що на попередньому етапі створив бучанській команді чимало проблем. Представник Блиставиці протягом матчу перемагав з рахункам 2:0 і 3:1, але у підсумку зазнав поразки – 3:4. Хет-триком у тому поєдинку вистрілив Сергій Власенко, який наразі залишається найкращим бомбардиром NovBud.

Читайте также: IFL. Підсумки сьомого туру

У вищій лізі турнір пройде за іншою схемою: спочатку команди в одне коло визначать четвірку найкращих, яка у плей-оф визначить чемпіона. На старті максимум бонусних очок мають Skidka та Кудрівка, причому фаворити турніру зустрінуться вже у першому турі. Командам добре відомі можливості одна одної, бо у попередніх сезонах вони неодноразово виявляли сильнішого у очних зустрічах. Цікаво, що в активі "Кудрівки" поки що не має жодної перемоги в основний час. Проте, у попередній зустрічі успіх відсвяткувала саме команда Романа Солодаренка – в півфіналі сезону 2016-2017 вона здобула перемогу у серії пенальті (основний час завершився внічию 2:2).

Цікавими обіцяють стати й інші матчі першого туру – особливо дербі Софіївської Борщагівки. "Софія" і "Софія-Ветеран" скористалися можливістю і добре підсилилися. Зокрема склад "Софії-Ветеран" поповнили добре знані у футзальній спільноті майстри – Олег Шуст, Тарас Шпичка і Віталій Воронков. Останній неодноразово визнавався найкращим голкіпером IFL. Тому у цій парі вкрай важко визначити фаворита, на відміну від іншої. BabyArtClub має більш потужний склад, ніж "Арсенал". Проте, бучанці спроможні піднести сюрприз, якщо зберуть оптимальний склад.

Розклад матчів 8-го туру

Субота, 12 січня. Перша ліга

10:00. NovBud - Легіон
11:00. Восход - Дмитрівка
12:00. ХФК ІБЦ-Enjoy the wood – Зірка
13:00. Сокіл - Фенікс

Неділя, 13 січня. Вища ліга

10:00. Кудрівка - Skidka
11:00. Софія – Софія-Ветеран
12:00. BabyArtClub – Арсенал

На межі дискваліфікації:

Дмитро Жук ("Софія") – 2 жовті картки
Ігор Щербина, Денис Грищенко, Дмитро Веременко ("Дмитрівка) – всі по 2 жовті картки
Олександр Рябоконь (BabyArtClub) - 2 жовті картки
Олексій Казаков ("Фенікс") - 2 жовті картки
Сергій Власенко (NovBud) - 2 жовті картки
Андрій Ковтун ("Сокол") - 2 жовті картки

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →