closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Сергій Попов: "Сезон для ФК "Шумськ" був провальним"

Сергій Попов: "Сезон для ФК "Шумськ" був провальним"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1040
0

Федерація футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2018 року. На черзі команди першої ліги. Розпочинаємо з ФК "Шумськ", який зайняв останнє, 18 місце серед колективів другого ешелону обласного футболу. До бліц-коментаря ми запросили головного тренера команди Сергія Анатолійовича Попова.

– На мій погляд сезон для ФК "Шумськ" був провальним. Причин цьому багато, але головні з них – це фінансовий та організаційний. Довгий час було не зрозуміло, братиме участь команда в обласній першості чи ні. Відповідно кваліфіковані футболісти стали шукати інші команди. І навіть у такій ситуації, перше коло ми не провали, а останній матч навіть зуміли виграли у ФК "Збараж" (1:0). При чому, тут не відбулася недооцінка суперника, насамперед ми продемонстрували якісну гру.

Були певні сподівання на друге коло, що ситуація, насамперед фінансова, вирішиться позитивно, адже футболісти мали бажання грати. Однак дві гілки влади не знайшли порозуміння, хто б мав взяти відповідальність за фінансування команди і, провівши всього два поєдинки проти ФК "Ланівці" (0:1) та хоростківської "Зорі" (1:5), прийняли спільне рішення тренерів і футболістів припинити участь у змаганнях. Прикро, що так сталося, адже в нас були хороша молодь, яка прогресувала і хотіла довести, що варта свого місця в команді. Насамперед хочу відзначити Артура Вознюка, Артура Корянова та Святослава Григоренка.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →