closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Діназ" на порозі кадрових перебудов

"Діназ" на порозі кадрових перебудов
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
593
0

В суботу перша команда "Діназу" (тренер Володимир Бондаренко) майже у повному складі, за виключенням кількох футболістів, які з певних причин не змогли приїхати, зібралася в Лютежі аби зіграти клубний міні-турнір. Це ще не відправна точка нової передсезонної підготовки вишгородського колективу. Офіційно діназівці перебувають у відпустці, а повноцінну підготовку розпочнуть 21 грудня.

"Сьогодні ми зібралися разом, щоб просто побігати, подихати й не забути відчуття м’яча, - розповідає головний тренер Володимир Бондаренко. – На початку тижня у нас був святковий привід зустрітися, коли ми на урочистому вечорі Київської обласної федерації футболу отримали срібні нагороди минулого чемпіонату, тепер же це був робочий процес. Приїхали всі, хто мав бажання пограти в футбол. Розділилися на чотири групи, склад яких вибирали наші молоді гравці. Спочатку були два півфінали, а потім фінал. Вирішальний поєдинок з рахунком 3:2 виграла команда Андрія Дорошенко. Зазначу, що я, Олексій Чернишов та Борис Шевелюк грали саме в цій команді.

По завершенні клубного турніру відбулися особисті зустрічі тренерського штабу з гравцями. Оскільки ми на порозі нових звершень, то не обійтися без нової кадрової крові. В такій ситуації дехто змушений з тих чи інших причин залишити колектив. Не хотілося це робити по телефону, а сказати хлопцям гідно дивлячись у вічі. Як відомо, одним з перших про те, що йде з "Діназу" оголосив Толя Фурсенко, котрий повертається в "Десну" Погреби. В суботу ми назвали прізвища ще кількох футболістів, котрі залишають "Діназ". Отож, це: Микита Мазур, Ельдар Бодров, Іван Мироненко, Олександр Долгоп’ятов, Антон Красільников, Олександр Прокоф’єв. Хочу всім їм висловити слова подяки за нашу спільну працю і за той вагомий внесок, який вони зробили у цьогорічні досягення "Діназу". До складу другої нашої команди офіційно переведені Дмитро Колочко та Олександр Канавін. У всіх інших є шанс показати свою майстерність і завоювати місце в заявці команди на наступний сезон. Нікому нічого не гарантовано, все буде оцінюватися за результатами тренувань та участі в кількох зимових турнірах.

Хочу також ще раз наголосити, що нас очікують великі зміни. Команда розпочне підготовку 21 грудня і проведемо короткий витягувальний цикл, займаючись щодня до 29 грудня. Чергуватимемо тренування в залі та на вулиці. Знову плануємо зіграти командний турнір, спонсором якого виступатиме Борис Шевелюк та компанія "Делта спорт". Потім буде коротка перерва на новорічні свята і плануємо зібратися вже після Різдва, 8 чи 9 січня. До нового року в нас не передбачається новачків, вони приїдуть на перегляд в січні. Це будуть, як українські футболісти, так і легіонери. Імен поки що називати не буду, оскільки ведуться переговори. Отож, конкуренція очікується дуже серйозна. Нам це потрібно, адже влітку заплановано дебют "Діназу" в другій професіональній лізі.

Взимку тренування поєднуватимемо з участю у відомих футбольних турнірах, які проводяться в столиці під егідою обласної федерації. В березні, як раніше зазначалося, коли значною мірою сформується склад команди, відправимося на збір до Туреччини. Після повернення зосередимося на турнірі серед аматорських команд. "Діназ" також виступатиме в чемпіонаті Київської області, але в якому форматі ми вирішимо трішки пізніше".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →