closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Середнє"

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Середнє"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
820
0

Одна з кращих команд області останніх років. Добре вкомплектована, є лідери у кожній ланці, які моделюють гру.

У першому колі "Середнє" було єдиною командою, яка кинула виклик лідеру. Хто знає, як завершився б сезон 2018 року, якби Олексій Шведюк і Анатолій Нурієв не поповнили ряди професійних команд, а після І кола не виїхали на заробітки стовпи центру захисту Сергій Кундрик та Василь Куделко. Ці втрати надолужити не вдалося. Особливо це відчулося в середині ІІ кола, коли "Середнє" доволі невиразно провело 5 поєдинків підряд. Саме тоді вдома було втрачено 5 очок у матчах із командами "Севлюш" та "Бужора", на виїзді – 4 очки у матчах із "Вітязем" та рахівськими "Карпатами". Аж ніяк до активу не внесеш і домашній поєдинок із "Вільхівцями". Тобто спад, який стався в середині другого кола, полишив "Середнє" шансів на золоті медалі.

Середнянці в підсумку набрали 75% очок (що, до речі, вважається чемпіонським графіком), провели у ворота суперників 56 голів (у І колі 34) і пропустили у свої ворота 13 (у І колі 9). У кожному матчі середнянці проводили у ворота суперників по 2,8 гола і пропускали по 0,65 гола за гру.

Як бачимо, показники хороші, але спад у другому колі не дав можливість команді поборотися за чемпіонське звання.

Велика роль в успіху команди належить головному тренеру Василю Варзі, який зумів зібрати команду, награти склад і гідно виступити у чемпіонаті. Добре попрацювали упродовж сезону президент клубу Сергій Чопик та основний господарник Михайло Костюк, на яких трималася вся організаторська робота. У Середньому дуже хорошого рівня стадіон. Тут встановлено штучне поле стандартних розмірів, є поля центральне, резервне і тренувальне. ФК "Середнє" по праву входить до еліти футболу Закарпаття сезону 2018 року.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →