closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Поляна"

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Поляна"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
958
0

ФК "Поляна" була на фініші шостою. Це одна з найперспективніших команд області за своїм складом. Більшості гравцям по 19-22 роки. Команда вдало стартувала, але помилки головного тренера не дали можливості розгорнути успіх.

Дуже швидко суперники знайшли слабке місце і почали використовувати його в кожному матчі. Команда різко здала. При дуже хорошій грі результат виявився посередній. Команда забивала у ворота суперників більше двох м’ячів за гру, але й пропускала майже стільки ж. Тобто величезний об’єм роботи, який виконували на полі гравці центру поля і нападу, зводив нанівець захист, у якому не було гравця зі швидкістю. Дуже шкода, бо за ігровим потенціалом "Поляна" повинна була поборотися за комплект нагород.

У сезоні 2018 року "Поляна" набрала 27 очок із 60 можливих або 45%. У ворота суперників проведено 42 голи або 2,1 гола за гру. (У І колі забито 22 голи або 2,2 гола за гру, у ІІ колі 20 голів або 1,8 гола за гру (у І колі пропущено 19 голів або 1,9 за гру, у ІІ колі 17 або 1,7 гола за гру). У Поляні один із кращих футбольних стадіонів на Закарпатті.

У полянського футболу, можливо, нема багатої футбольної історії, футбольних традицій, але завдячуючи Івану Дрогобецькому – президенту клубу, Михайлу Кондрі – головному тренеру, Івану Туряниці – директору стадіону і багатьом іншим любителям футболу ми маємо "Поляну" в еліті закарпатського футболу, маємо красень-стадіон і повні трибуни під час матчів. Поляна стала центром футбольної Свалявщини.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →