closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Вітязь" (Концгазо)

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Вітязь" (Концгазо)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
962
0

ФК "Вітязь" (Концгазо) – дебютант чемпіонату області. Виступ команди чітко ділиться на дві частини.

За підсумками І кола – це один із аутсайдерів ліги, за підсумками ІІ – третя команда ліги. Чому така різниця у результатах? Перед початком чемпіонату в команду було запрошено кількох гравців із-за меж області. Гравці не зрозуміли, куди вони потрапили. У них взагалі не було відчуття патріотизму. Крім того, почали виникати проблеми з ігровою дисципліною. По завершенні І кола з ними попрощалися, і команда заграла. У ІІ колі "Вітязь" показав третій результат, випередивши четверту і п’яту команди ("Ужгород" і "Мункач") на 3 очки. Але результати І кола завадили команді посісти вище сьомого місця у турнірній таблиці, хоча від четвертої команди їх відділило всього 5 очок. У чемпіонаті області "Вітязь" набрав 26 очок із 60 можливих або 43,3%.

У І колі набрано 7 очок із 30 можливих, у ІІ колі 19 очок із 30 можливих. Підбір гравців доволі непоганий, але голи команді давалися дуже важко. Головного голеадора останніх років В’ячеслава Ковтана з метою підсилення гри в центрі поля було відтягнуто в півзахист, а ще одного забивного форварда знайти не змогли. Реалізація моментів не більше 15-20%. Упродовж сезону "Вітязь" провів у ворота суперників 22 голи або 1,1 гола за гру.

У І колі забито 11 голів або 1,1 гола, у ІІ колі 11 або 1,1 гола. У ворота "Вітязя" влетіло 26 голів або 1,3 гола за гру. У І колі пропущено 17 голів або 1,7 гола за гру, у ІІ колі 9 голів або 0,9 гола за гру. Це знову ж таки третій показник у ІІ колі. Як бачимо, хоч голи давалися важко, результати ІІ кола порадували. За забитими м’ячами "Вітязь" – дев’ятий у лізі, а за пропущеними – ділить четверте-п’яте місця з "Вільхівцями". Висновок один: була б краща реалізація моментів, було б більше очок. Найголовніше, "Вітязь" набрався досвіду, бо різниця в класі між І і Вищою лігою є відчутною.

Стадіон Концгазо в хорошому стані і повністю відповідає вимогам ФФЗ. Є резервне поле, роздягальні, але роботи по благоустрою ще тривають. Великий внесок у розвитку футболу і становленні ФК "Вітязь" по праву належить Йожефу Боднару – президенту клубу та В’ячеславу Пінковському – головному тренеру. Великий об’єм роботи виконує Отто Берцик. Є всі підстави стверджувати, що наступного сезону "Вітязь" значно покращить свій виступ у чемпіонаті областю.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →