closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Вільхівці"

Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Вільхівці"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
612
0

Представник Тячівщини приємно здивував. Команда, в якій не було зірок, зуміла продемонструвати чудові якості колективізму, високі морально-вольові якості, посіла високе четверте місце в чемпіонаті області.

Загалом, вільхівчани рівно пройшли всі відрізки чемпіонату. Правда, фініш І кола і старт ІІ команді вдався краще. Якби ФК "Вільхівці" зіграли на такому рівні старт І і фініш ІІ кола, команда виборола б бронзові нагороди.

У сезоні 2018 року вільхівчани набрали 31 очко із 60 можливих, що відповідає 51,83% від можливого. За чемпіонат команда провела у ворота суперників 27 голів або 1,35 гола за гру (1 і колі 16 або 1,6 гола за гру, у ІІ колі 11 або 1,1 гола). Реалізація моментів була далекою від ідеальної. За забитими м’ячами вільхівчани тільки 7 команда ліги, за пропущеними – ділить 4-5 місця.

Читайте также: Чемпіонат Закарпатської області: підсумки та висновки. ФК "Ужгород"

Упродовж сезону вони пропустили у свої ворота 26 голів або 1,3 гола за матч (у І колі 16 або 1,6 за гру, у ІІ колі 10 або 1,0 гола за гру). Якби ФК "Вільхівці" зуміли рівно пройти весь чемпіонат, покращити реалізацію моментів, то бронзові нагороди вже були б не мрією.

ФК "Вільхівці" – фіналіст Кубка Закарпатської області, учасник Суперкубка. Четверте місце у чемпіонаті, вихід до фіналу Кубка, участь у Суперкубку – справді велике досягнення команди із села на Тячівщині. Великі клуби не можуть похвалитися такими досягненнями. В останній час у Вільхівцях ведуться роботи по благоустрою стадіону, але роботи ще багато, особливо у покращенні якості газону футбольного поля. У команди велика кількість відданих уболівальників, які постійно з нею. Основним генератором успіху є тандем президент клубу Михайло Цірик та головний тренер Юрій Бучок, які віддали багато сил для успіхів ФК "Вільхівці".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →