closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Києва з футзалу. Анонс 10-го туру

Чемпіонат Києва з футзалу. Анонс 10-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
617
0

DITAK - Епіцентр К2

Ці суперники між собою не змогли зустрітися у першому колі через "баскетбольний" форс-мажор і тепер на них очікує подвійне протистояння – два матчі підряд. "Епіцентр К2" у попередньому турі розгромив "No Motors" і перебуває зараз на хорошому ходу. Впевнені, що навіть відсутність через дискваліфікацію Тараса Шпички не завадить "гіпермаркетівцям" взяти максимум очок у цьому протистоянні. У разі перемоги в обох матчах "Епіцентр К2" у будь-якому випадку підніметься на 2-гу сходинку, а за умови втрати очок "Альтернативою-Сервіт" і взагалі очолити турнірну таблицю. "DITAK" у минулому турі зазнав крупної поразки від "Альтернативи-Сервіт" і чомусь нам здається, що ще один лідер чемпіонату теж здобуде впевнену перемогу.

Читайте также: Футзал. Анонс заключительного тура Первой лиги чемпионата Киева (отборочный этап)

No Motors – SKIDKA

"No Motors" зараз перебуває у непоганій формі і нехай вас не вводить в оману поразка 2:8 від "Епіцентра К2" у минулому турі. Проблеми "атомобілістів" полягають у тому, що Євген Саківський травмований, а шансів поборотися за медалі практично нема. Віктор Пантелейчук зумів утримати корабель під назвою "SKIDKA" у шторм і зараз команда явно перебуває на підйомі. Зайвим свідченням цього стала перемога 7:2 над "Епіцентром К3" минулого тижня. Блиск медалей манить "інтернетників" і ми поставимо на те, що у важкій боротьбі перемогу здобудуть саме вони. Якщо хто забув, то у першому колі саме "SKIDKA" святкувала перемогу з рахунком 1:0.

PARTIZAN - BudmonsteR-AKVILON

"PARTIZAN" на минулому тижні не грав і у В’ячеслава Листопада було вдосталь часу, щоб розібрати поразку від цього суперника у першому колі з рахунком 4:7, і розробити тактику протистояння фавориту на цей матч. "Партізанам" вкрай необхідні залікові пункти, а "BudmonsteR-AKVILON" хоч і перебуває в чемпіонських перегонах, але у минулому турі не дуже впевнено обіграв "Анреал-Atrix" (3:2) і показав як з собою можна грати. Тому очікуємо зарубу, але все-таки перевагу віддамо команді з верхнього полюсу турнірної таблиці.

Анреал-Atrix - Альтернатива-Сервіт

Протистояння головного аутсайдера і головного претендента на чемпіонство. Відверто кажучи, команди перебувають у різних вагових категоріях. Зайвим свідченням цьому є те, що "біло-зелені" стали постачальниками кадрів для Екстра-ліги, а це багато про що говорить. Маємо на увазі перехід Андрія Назарова у "Кардинал-Рівне". "Альтернатива" у попередньому турі поекспериментувавши "розбомбила" "DITAK", а "Анреал-Atrix" за хорошої гри знову залишився без очок у протистоянні з "BudmonsteR-AKVILON". Три переслідувачі (Епіцентр К2, BudmonsteR-AKVILON, SKIDKA) дихають в потилицю чинному чемпіону, а це хороший стимул, щоб правильно налаштуватися на гру з аутсайдером, а тому у "нереальних" небагато шансів, щоб здобути позитивний для себе результат. Тим паче, що в першому колі підопічні Миколи Костенка спокійно перемогли 3:0.

Епіцентр К3 - 2Т /ТСП-Трансбуд/

Хоч обидві команди міцно і засіли в середині турнірної таблиці, проте ми очікуємо дуже цікаве протистояння. Суперники добре знають одне одного і, що цікаво, саме гравці цих двох команд складають основу "Манзани", яка вийшла в 1/8 фіналу Кубку України. Умовні господар зважили на сумний очковий доробок після першого кола і зробили хід конем – дозаявили Дмитра Войтенка. Крім того, саме на матч з 2Т після дискваліфікацій повертаються Олег Шуст та Ільдар Макаєв і нарешті ми зможемо побачити підопічних Олега Шайтанова у всеозброєнні. Для Віталія Мельника це, звісно, не дуже позитивні новини. Зате він знає як грати проти "гіпермаркетників", оскільки у першому колі 2Т обігрував "Епіцентр К3" з рахунком 2:1. Минулий тур залишив болючий слід в історії виступів "Епіцентру К3" - все-таки програвати 2:7, хай навіть і "SKID’ці", так що бажання здобути хороший результат битиме через край. А 2Т на минулому тижні відпочивав і мав більше часу на підготовку до чергового туру першості.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →