closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Підсумки четвертого туру

IFL. Підсумки четвертого туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1239
0

Матч туру

Центральний матч туру повною мірою виправдав видані йому аванси і покладені на нього сподівання. Skidka та "Софія" видали дійсно поєдинок з непередбачуваною кінцівкою. До перерви трохи краще виглядав бронзовий призер минулого сезону. Підопічні Сергія Шугайла створили більше гольових моментів і у підсумку пішли на перерву, заслужено перемагаючи з рахунком 1:0.

У другому таймі "Софія" змарнувала ще декілька нагод для взяття воріт. Проте, на паркеті вже краще виглядала ірпінська команда. Підопічні Віктора Пантелейчука були більш динамічними, сміливо брали гру на себе, через що супернику довелося частіше порушувати правила. Справа дійшла навіть до дабл-пенальті, який не реалізував Юрій Щериця. Проте, до цього моменту Skidka вже встигла відігратися (з передачі Медвідя відзначився Гавриленко). За декілька хвилин потому Щериця реабілітувався за свій промах. Скориставшись передачею Медвідя, Юрій вивів свою команду вперед. А вже у кінцівці зустрічі, коли "Софія" почала ризикувати, активно залучаючи до атак голкіпера, Щериця оформив дубль. Юрій відібрав м’яч біля штрафного майданчика Skidka і технічним ударом відправив його у порожні ворота.

Лідер туру

Незважаючи на поразку 1:3, "Софія" зберегла лідерство у групі А. Проте, єдиною командою, яка не втратила ще жодного очка, тепер залишається "Кудрівка". "Арсенал" протягом більшої частини ігрового часу чинив гідний опір фавориту, але у підсумку зазнав крупної поразки. У останню десятихвилинку "канонірів" добили Руслан Ніфталієв, в активі якого дубль, і Владислав Іващик.

Стабільність туру

Разючу стабільність демонструє ХФК ІБЦ - Enjoy the wood. Всі три матчі за участі ірпінською команди завершилися внічию. Цього разу вона розійшлася миром з "Восходом".

Розгром туру

Перед звітним туром на другій позиції у групі А несподівано розташувався NovBud. Проте, бучанська команда навряд чи побореться за вихід у вищу лігу. Як показала зустріч з BabyArtClub, висока позиція NovBud стала можлива завдяки більш простому, ніж у суперників, календарю. Тест на міцність одним із фаворитів турніру бучанський колектив не пройшов. BabyArtClub здобув легку перемогу – 12:1.

Бомбардири туру

У порівняні з попередніми, четвертий тур не був багатим на бомбардирські досягнення. Було зафіксовано лише шість дублів і два хет-трики, авторами яких є гравці BabyArtClub. Одним з них став найкращий бомбардир попередніх двох сезонів (виступав за Skidka) - Олег Зборовський, який дещо несподівано прописався у заявці ірпінської команди. Іншим став ще один екс-гравець Skidka - Олександр Рябоконь, який таким чином порівнявся з лідерами бомбардирських перегонів.

Результати 4-го туру

Група А

"Фенікс" - "Легіон" 5:0
Голи:
Кучеренко 8, Лінкевич 17 аг, Швидкий 20, Скомороха 27, 30

BabyArtClub - NovBud 12:1
Голи: Рябоконь 4, 34, 40, Пивовар 10, Штиблик 15, 18, Зборовський 17, 22, 32, Смоляков 25 пен, Стригун 30, 36 - Жмуров 32

Skidka - "Софія" 3:1
Голи: Гавриленко 30, Щериця 36, 38 - Корольчук 12

Турнірна таблиця

Група Б

"Восход" - ХФК ІБЦ-Enjoy the wood
Голи: Д.Рудюк 7, Зотенко 20 - Продан 20, Кучма 36

"Арсенал" - "Кудрівка" 1:5
Голи: Кушніренко 20 - Антоненко 11, Слободян 13, Ніфталієв 30, 33, В.Іващик 33

"Дмитрівка" - "Софія-Ветеран" 3:4
Голи: Дідич 9, 25, Ю.Савченко 39 - Севериненко 8, 30, Олійник 19, Листопад 28

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГолы (Пен.)МатчіСереднє
1Олександр Бульбін "Софія"623
2Олександр Рябоконь BabyArtClub632
3Ігор Лініченко "Софія"632
4Марк Мартиненко "Кудрівка"641.5
5Руслан Ніфталієв "Кудрівка"641.5
6Владислав Кушніренко "Арсенал"531.67
7Ігор Стригун BabyArtClub531.67
8Олег Бондарчук "Софія"531.67
9Олександр Севериненко "Софія-Ветеран"541.25

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →