closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Футзал. Анонс 8-го туру Вищої ліги чемпіонату Києва

Футзал. Анонс 8-го туру Вищої ліги чемпіонату Києва
Изменить размер a+ a-
389
0

"Альтернатива-Сервіт"-"No-Motors"

Звітна зустріч стане справжнім іспитом для команди "No-Motors". "Автомобілісти" в останніх матчах демонструють відмінний футзал, тому не дивно, що в трьох попередніх турах оформили шість балів. Також відносно гри в котрій поступились "Епіцентру-К2"(2:4) , то не дивлячись на програш змогли дати справжній бій грізному супернику. З іншої сторони колектив "Альтернатива-Сервіт" підходить до поєдинку в статусі фавориту. Підопічні Миколи Костенко залишились єдиними, хто ще не зазнав жодної поразки в чемпіонаті і зроблять все можливе, щоб продовжити цю тенденцію у звітному протистоянні. Нас очікує дуже цікава гра, в котрому багато що буде залежати від голкіперів обох команд. Зазначимо, що Максим Максименко виступаючи за "Альтернативу-Сервіт" в Кубку України пропускає набагато більше ніж в рамках вищої ліги Києва і на внутрішній арені діє максимально надійно. В свою чергу у команди "No-Motors" Поліщук наразі основний воротар і інколи виконує навіть роль 5-го польового, тому при необхідності може підключитись до атаки свого колективу. Прогнозуємо дуже цікаву гру з чималою кількістю результативних ударів та віддамо статус фаворита "Альтернативі-Сервіт", але якщо "Автомобілісти" зіграють так само, як в своїх попередніх трьох поєдинках, то можуть розраховувати далеко не на один бал.

"Епіцентр К-2"-"Епіцентр К-3"

Дербі "Будівельників" буде знаковою подією 8-го туру вищої ліги Києва з футзалу. Колектив "Епіцентр К-2" у прекрасній формі і 6 матчах оформив 5 перемог, демонструючи при цьому відмінний рівень гри. Підопічні Тараса Шпички зараз цілком заслужено знаходяться серед лідерів, адже результати цього колективу говорять самі за себе. Зазначимо, що "Епіцентр К-2" сезону 2018/2019 це сплав молодості, досвіду та майстерності. Адже в команді є молоді амбіційні гравці, як наприклад Поліщук та досвідчений Торшин і звісно не варто забувати про Юрія Щерицю, котрий встиг пофеєрити на міжнародній арені в складі Національної збірної у пляжному футболі. Окремо відзначимо голкіпера Юрія Балашева, котрий вигравав кубок України з футзалу, а зараз не дивлячись на інколи надмірну емоційність демонструє відмінну гру на останньому рубежі. В свою чергу колектив "Епіцентр К-3" це команда, котра пройшла на своєму шляху вже вогонь і воду. Підопічні Шайтанова тривалий час виступають одним складом і це головний козир команди. Зазначимо, що у "Епіцентр К-3" в останньому матчі була неймовірна підтримка на трибунах, а на дербі точно буде аншлаг. Також приємна новина для вболівальників "К3", що повертається після дискваліфікації Костянтин Демиденко і це дуже серйозне підсилення. Відзначимо окремо Сергія Романовського, котрий в минулому турі не дивлячись на поразку від "Альтернативи-Сервіт" демонстрував феноменальну техніку та дуже ефектно обігрував один в один своїх опонентів, тому захисникам "Епіцентр К-2" буде дуже непросто. Відносно прогнозу, то тут дербі і немає сенсу загадувати наперед. Чекаємо всіх любителів футзалу на трибунах СК "КПІ" в суботу о 12:35! Буде гаряче!

"SKIDKA"-"Partizan"

Команда "SKIDKA" дуже потужно розпочала сезон, але потім потрапила в певну чорну смугу. Підопічні Пантелейчуа вилетіли з кубку України і зазнали декілька болючих поразок в чемпіонаті. Також варто окремо згадати матч проти "2Т/ТСП-Трансдуб", коли за хвилину до фінальної сирени втратили перемогу виграючи 2:0 по ходу зустрічі(2:2 у підсумку). Проте, у звітній зустрічі колектив "SKIDKA" просто зобов’язаний оформлювати перемогу, адже зіграють з командою з нижньої частини турнірної таблиці і навіть без Віктора Цоя необхідно здобувати максимум(нагадаємо, що Віктор має ще дві гри дискваліфікації). Натомість команді "Partizan" треба спробувати перевершити себе, щоб розраховувати на успіх. Підопічні Листопада у всіх своїх матчах чудово грають в першій половині першого тайму, а потім не можуть діяти на тому ж рівні всю гру. Номінальним гостям треба викластись на 200%, щоб розраховувати на успіх і здивувати своїх опонентів. Прогнозуємо успіх команди "Partizan", але сподіваємось на справжній бій від підопічних В’ячеслава Листопада.

"2Т/ТСП-Трансбуд"-"Budmonster-Akvilon"

Звітне протистояння буде вкрай важливим для команди "2Т/ТСП-Трансбуд". Підопічним Мельника необхідно виключно перемога, щоб розрахувати на повернення в боротьбу за медалі, адже зараз розташовуються на 6-й позиції та мають відрив від ТОП-3 аж 4 бали. Натомість "Будівельники" не так давно програли команді "SKIDKA" з рахунком 2:4, тому зроблять все можливе, щоб реабілітуватись перед своїми вболівальниками і знову вийти на шлях перемог. Також дуже цікавий матч буде в тому плані, що Андрій Потапов, котрий тривалий час виступав за "2Т/ТСП-Трансбуд" зіграти проти своєї колишньої команди. Цього року Потапов долучився до колективу "Budmonster-Akvilon", що стало доволі гучною несподіванкою у столичному футзалі. Відносно прогнозу, то шанси на успіх команд виглядають, як 60/40 на користь "Budmonster-Akvilon", адже номінальні господарі не зможуть розраховувати на Миколу Кодацького, котрий перебуває у чудовій формі, але дискваліфікований.

"Анреал-Atrix"-"DITAK"

Колектив "Анреал-Atrix" в вищій лізі ніяк не може поки що себе зарекомендувати і як виходити з ситуації поки невідомо. "Нереальні" стараються в кожній грі та демонструють відмінний збір абсолютно на кожну гру, але наразі залишаються єдиною командою з нулем в графі набрані бали. В свою чергу підопічні Драбіка в останніх поєдинках проводять відмінні матчі і можливо мають свою лише одну перемогу, але при цьому створюють стільки моментів, що вистачило б на декілька поєдинків. Команда "DITAK" має гарну нагоду здобути другу перемогу в сезоні, а з іншої сторони у "Нереальних" звітна зустріч буде одна з найважливіших в першому колі чемпіонату. Прогнозуємо перемогу колективу "DITAK", але сподіваємось, що представники "Анреал-Atrix" зможуть здивувати і нарешті спробують набрати такі довгоочікувані бали.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →