closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Лобасюк: "Ми захистили реноме чемпіона"

Дмитро Лобасюк: "Ми захистили реноме чемпіона"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
759
0

Цього сезону юнаки львівської "Погоні" дочасно завоювали золоті медалі Прем'єр-ліги Львівщини, наповнивши власну скарбничку 59-ма заліковими балами. Другими фінішували юні футболісти ФК "Миколаїв", третіми – ФК "Мостиська".

Наставник "погонян" Дмитро Лобасюк завітав у гості до інформаційного центру Федерації футболу Львівської області і розповів про своїх талановитих підопічних.

– Дмитре, вітаємо Вас зі здобуттям золотих медалей обласної першості серед юніорських команд. Важким був шлях до "золота"?

– Дякую за вітання! Впродовж усієї турнірної дистанції цьогорічного чемпіонату ми поступилися лише раз – ФК "Мостиська" на виїзді. Троє наших основних виконавців пропускали той поєдинок, тож це вплинуло на перебіг гри. Загалом цей сезон вийшов насиченим: 4-5 команд ішли нога в ногу, не бажаючи губити очки. За таким умов небезпечно втрачати пильність.

За 3 тури до завершення обласних змагань ми з рахунком 3:1 перемогли Миколаїв. Ця звитяга фактично визначила долю золотих нагород, адже в нас із миколаївцями було порівну залікових балів, однак за очними зустрічами ми їх переважили. Цього успіху досягнули завдяки злагодженій, стабільній командній роботі. Всі працюємо заради підкорення найвищих вершин: президент "Погоні" Марек Горбань, його заступник Чеслав Зайдель, наставник дорослої команди, мій рідний брат Віталій Лобасюк, тренер воротарів Станіслав Долуденко.

– Скільки часу Ви працюєте в "Погоні"?

– Раніше я тренував дітей 1998-го року народження в ДЮФК "Галичина". Після цього розпочав співпрацю зі львівською "Погонню", в якій у якості тренера проводжу вже третій поспіль сезон. У перший сезон ми завершили чемпіонат серед юніорів на 2-ій сходинці турнірної таблиці.

Торік стали чемпіонами і виграли юніорський Кубок області. А цього року захистили реноме чемпіона. Легко дістатися вершини, але складно на ній утриматися. Особливо, зважаючи на те, що щороку змінюється склад юніорської команди.

– Хто становить кістяк юнацького складу "Погоні"?

– Наша команда збудована здебільшого на вихованцях львівських СДЮШОР-4, "Покрови" і "Галичини" до 18-ти років. Це талановиті хлопці. Частина з них тренувалася, а інколи і перебувала на заміні в дорослій команді "Погоні". В основному зацікавлюємо юних гравців якісним тренувальним процесом і стабільними, хорошими фінансовими умовами.

Андріан Гнатів захищає кольори нашого футбольного клубу на дорослому рівні, Руслан-Роман Майовецький виступає за спортивно-культурний клуб "Демня". Це колишні гравці юнацького складу "Погоні".

До слова, наші футболісти Іван Юськевич, Руслан-Роман Майовецький, Олег Підлісецький та Святослав Гірний ввійшли до складу аматорської збірної Львівської області, яка в червні цього року тріумфувала у фіналі Кубку регіонів України, а в жовтні представляла нашу країну на міжнародному рівні. Сподіваюся, і цього року 3-4 наші юніори залишаться в головній команді.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →