closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат України серед студентів 2018/2019 . Основной этап. 7-й тур . ,
6 : 1
"Університет"
(Чернівці)

Чемпіонат України серед студентів. "Тернопіль-Педуніверситет" розгромив команду з Чернівців

Чемпіонат України серед студентів. "Тернопіль-Педуніверситет" розгромив команду з Чернівців
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1056
0

Після втрати очок у попередньому туріу чемпіонату України серед студентів у Кам`янці-Подільському (0:0), з деякою тривогою очікувався матч тернопільських майбутніх педагогів 7-го туру із однією найсильніших студентських команд України – "Університетом" з Чернівців. Проте хід поєдинку повністю нівелював песимістичні припущення.Тернопільські студенти впевнено перемогли суперника – 6:1.

Вже на 11-й хвилині Ігор Гатала технічно закинув м’яча чернівецькому голкіперу "за комірець" (1:0). Згодом Іван Когут не менш чудовим ударом подвоїв рахунок (2:0). Стало це на 18-й хвилині.

З початком другого тайму ФК "Тернопіль-Педуніверситет", як і в попередньому матчі знову залишився в меншості - за друге попередження був вилучений центральний захисник Юрій Савка. Чернівецькі футболісти реально оцінивши ситуацію, яка склалася великими силами пішли в атаку. Цього і треба було для господарів. Зігравши на контратаках, тернополяни ще чотири рази добивались успіху. На 64-й і 75-й хвилинах дуплетом вистрілив кращий бомбардир нинішнього студентського чемпіонату Дмитро Познанський. На 84-й хвилині ще раз відзначився Іван Когут, а розгром чернівецької команди завершив Юрій Заставецький (88 хвилина). Отож, 6:1 – остаточний рахунок в цьому матчі.

ФК "Тернопіль-Педуніверситет" виступав у такому складі:Рогаль, Заставецький, Савка, Т. Кривий (А. Когут, 80), А. Засєдко, Малащук (Роман, 88), М. Когут (Познанський, 46), І. Когут (Голодрига, 85), Гатала, Волохатий, Різник (Радкевич, 87).

Ще два поєдинки 7-го туру за участю тернопільських студентських команд мали б відбутися завтра, 14 листопада. І якщо ТНЕУ того дня зустрічатиметься з студентами з Кам’янець-Подільського, то, як стало відомо, колектив з Вінниці не приїде на гру до Кременця, де мав суперничати з місцевим ФК "Кременець-Академія".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →