closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки чемпіонату Запорізької області

Підсумки чемпіонату Запорізької області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
826
0

9 листопада було проведено чергове засідання виконкому ЗОФФ, на якому одним з питань було затвердження результатів чемпіонату Запорізької області з футболу серед команд вищої і першої ліг.

Перможцем Вищої ліги стала команда "Мотор"; друге місце посів коллектив "Таврія-СКІФ" (с. Роздол), а бронзові медалі прямують до Маріуполя команді "Портовик"

За результатами опитування представників команд, найкращим голкіпером вищої ліги було визнано Володимира Жука, який на високому рівно представляє "Таврію-СКІФ", найкращим захисником також став представник роздольців - Соколов Євген. Найкращим гравцем став Пєсков Євген, гравець запорізького "Мотора", а найкращим тренером став Анатолій Чанцев, який привів свою команду до чемпіонськго титулу.

Читайте также: "Мотор" (Запоріжжя): гідно представляє велике підприємство

Найкращим бомбардиром чемпіонату став Артур Каськов (Таврія-СКІФ), який забив своїм суперникам 19 голів.

В першій лізі тріумфувала команда "Ольвія" із с. Чкалове Приазовського району. Друге місце завоювали футболісти ФК "Братське" з одноіменного села Михайлівського району, а бронзовими медалями нагороджується "Таврія" з Новомиколаївки.

Кращим бомбардиром став Кані Кебба (ФК "Братське) з 18 забитими м'ячами.

Кращим голкіпером першої ліги було визнано Антона Момота з ФК "Братське", кращим захисником - Мазальова Сергія, який представляє чемпіонський колектив. За результатами опитування представників, найбільший внесок до результатів своєї команди вніс Тауфік Салхі, який допоміг Таврійцям з Новомиколіївки вибороти бронзові медалі і став кращим гравцем чемпіонату. Кращим тренером Першої ліги став наставник команди з Новомиколаївки - Анатолій Лютий.

Турнірна таблиця чемпіонату Запорізької області

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →