closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 26-й тур. Фініш з пригодами

Чемпіонат Київської області. 26-й тур. Фініш з пригодами
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
928
0

"Авангард" оформив чемпіонський титул достроково, тому в останній зустрічі мав нагоду потішити своїх улюбленців історичною цікавинкою. Мова про прем’єру заслуженого ветерана Кондратенка. Куля, як величають пана Юрія в широких футбольних колах, долучився до гри за чверть години до фінального свистка, міг відзначитися голом з передачі Сомова, але й без результативного пострілу встановив новий обласний рекорд, зійшовши на чемпіонську вершину в 46 років. А тим часом на полі спорткомплексу "Прогрес" князювали Головатенко, Кушнір і Панфілов. Молодші — як асистенти, старший — як бомбардир.

Голи відбулися впродовж шести хвилин у середині другого тайму. Кушнір здійснив діагональ на чужій половині, Головатенко в один дотик відпасував Панфілову, а той, елегантно перекинувши м’яча через оборонця, буквально вколотив його в сітку. Потім Панфілова вивів на вогневий рубіж знову ж таки Головатенко. А в проміжку між голами Панфілова Кушнір змусив опонента вдатися до волейболу в карній зоні, і Кондратюк обернув одинадцятиметровий на чергове взяття воріт.

Титул віце-чемпіона залежав од результатів зустрічей в Броварах і Миронівці. "Діназ" не став очікувати дарунку долі і розставив усі крапки над "і" ще до перерви. Спочатку Литченко та Безпалий обмінялися люб’язністю, почергово виступивши в ролях асистента і стрільця, а потім за схожої ситуації відбувся й третій гол. "Зоря" спромоглася забити м’яч престижу, що зробив Ващенко з допомогою Чоботаря, але не більше. Натомість в Броварах сталася справжня сенсація. Місцева команда взяла гору над "Патріотом" у суцільному тумані, лічені рази наближаючись до володінь гостей. "Патріот" перевірив на міцність каркас чужих воріт, змарнував близько десяти слушних нагод, не реалізував одинадцятиметровий — і програв, недооцінивши суперника.

"Меліоратор" виграв у "Десни" принциповий матч за шосте місце. До перерви Дмитро Дубас і його партнери безроздільно контролювали гру, двічі відзначившись в контратаках. Обидва рази зручні передачі бомбардирам здійснив Мар’євич. Спочатку — безпосередньо центральному хавбеку Пилипчуку, потім — Скуратівському, який технічно скинув м’яча під удар нападнику Джикії. По перерві на полі домінувала "Десна". Гості скоротили різницю в рахунку за курйозних обставин. Воротар Яковчук і захисник Момотенко зіштовхнулися, капітан бучанців випустив м’яча з рук, а Якимлюк уміло заштовхнув шкіряного в сітку. Дещо пізніше "Десна" вимагала й пенальті за фол на тому ж таки Якимлюку, але арбітри за мить до того зафіксували порушення правил деснянцем проти захисника Рижука.

Головними цікавинками динамічного матчу в Лютежі стали поява Важкого, який відновлювався після травми більш як півроку, та перший з цьогорічного серпня гол Возного. Цікаво, що в обох епізодах, які стали результативними, активну участь взяв сам Важкий. А Возний, відзначившись результативним ударом, наздогнав Долженка в сезонній гонці снайперів.

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2018. 26 ТУР. 10 листопада, субота

МЕЛІОРАТОР (Буча) — ДЕСНА (Погреби) — 2:1 (Пилипчук, 16, Джикія, 27 — А.Якимлюк, 73).

ФК БРОВАРИ — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 2:1 (Чорний, 21, Рабченюк, 77 — Кукса, 70). Нереалізований пенальті: Кукса (Патріот, 70).

ЗОРЯ (Владиславка) — ДІНАЗ (Вишгород) — 1:4 (Ващенко, 39 — Безпалий, 4, 36, Литченко, 17, Прима, 83).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 2:0 (Возний, 15, Мехед, 69).

АВАНГАРД (Бзів) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 3:0 (Панфілов, 66, 72, Кондратюк, 70, пн).

ДЖУНІОРС-СБ (Києво-Святошинський район) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 3:0 (Кривошеєнко, 20, Ятленко, 59, Апанчук, 80).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →