closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віктор Вацко: "Найголовніше, що не завадив "Діназу" перемогти"

Віктор Вацко: "Найголовніше, що не завадив "Діназу" перемогти"
Изменить размер a+ a-
1096
0

Незвичайний факт трапився в минулому календарному матчі "Діназу". На останніх хвилинах поєдинку з "Альянсом" (Липова Долина) на заміну вийшов спортивний коментатор Віктор Вацко. Друг і соратник головного тренера діназівців Володимира Бондаренко потрапив до заявки команди і скористався шансом дебютувати в чемпіонаті України серед аматорів. Хтось, можливо, називає це піаром. Нехай… Це ж любительський рівень і такий піар тільки на користь футболу.

Читайте также: Віктор Вацко дебютував у чемпіонаті України серед аматорів

Щодо професійної складової, то поява Віктора Вацко, який на 88-й хвилині замінив автора переможного м’яча Владислава Литченко, виявилася корисною для команди. За ті кілька хвилин, які він провів на полі, Віктор встиг виконати чотири ТТД з нульовим браком і високим рівнем надійності. І ледве не став автором гольової передачі на Дмитра Колочко. Тільки в останню мить голкіпер "Альянсу" Важинський завадив форварду "Діназу" пробити точно в ціль.

У розмові з клубною прес-службою спортивний коментатор поділився своїми враженнями від дебюту, так би мовити, не з коментаторської кабіни, а безпосередньо з поля футбольної битви.

"Найголовніше у дебюті те, що він не завадив команді перемогти. Не допоміг, але й не завадив… - з гумором констатував Віктор Вацко. - Футбол - це ж емоції. І в цьому матчі усі, думаю, набралися їх сповна. Суперник хороший, сильний - один із лідерів турніру. Плюс арбітраж, якого я не бачив дуже-дуже багато років - вкрай непрофесійний, жалюгідний. Все банально в один бік, з жахливою непослідовністю у трактуванні однакових епізодів з перших же хвилин матчу і все не на нашу користь. Я так розумію, якщо по ТБ матчі не показують, голову одній із команд можна відривати легко і безболісно для своєї арбітражної репутації. Це додало матчу емоційної пікантності. "Діназ" дуже сподобався тим, що намагалися контролювати м’яч, не лупили по трибунах навіть під тиском суперника, діяли дуже організовано, дисципліновано позиційно. Руку тренера, звичайно, помітно. Плюс і те, що молода команда емоційно витримала, навіть залишившись у меншості уже на старті другого тайму. Якісно захищались, знайшли свій момент біля чужих воріт і реалізували його.

Хочу побажати "Діназу" насамперед виконати турнірні завдання на сезон. В суботу гра з "Зорею", аутсайдером чемпіонату Київщини і поставитися до неї серйозно, відповідально та впевнено перемогти, аби з хорошим настроєм піти на зимову перерву.

І, звичайно, хочу побажати клубу і кожному його гравцеві прогресу. Розвитку у всьому. Дуже імпонує стратегія розвитку, прийнята почесним президентом Ярославом Москаленком. Амбіційна і водночас виважена. Я назвав би її стратегією еволюції, в якій є думка на кілька кроків вперед не лише з точки зору формування команди, а у формуванні інфраструктури, системи клубу загалом".

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату України серед аматорів

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →