closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Забиваємо і "сідаємо"… Це якась кара для нас…"

Володимир Бондаренко: "Забиваємо і "сідаємо"… Це якась кара для нас…"
Изменить размер a+ a-
391
0

У "Діназа" залишився чудовий шанс здобути "срібло" нинішнього сезону в чемпіонаті Київщини. Для цього потрібно в заключному турі в гостях розібратися із "Зорею" (Владиславка). А в передостанньому матчі чемпіонату "Діназ" поступився на власному полі бзівському "Авангарду" і таким чином втратив нагоду залишитися в боротьбі за головний комплект нагород. "Чому так сталося?" - запитую у Володимира Бондаренко.

"Загалом зіграли трішки нижче своїх можливостей, - констатує головний наставник "Діназу". – Допустили прикрі помилки, які не повинні були робити. Фактично три голи у наші ворота влетіли після власних незрозумілих дій. Як кажуть у футболі, "привезли самі собі". А такому супернику, як "Авангард" тільки це й потрібно було, вони вміють використовувати свій шанс. Хоча до того моменту поки ми першими відкрили рахунок на полі була непогана гра з нашого боку та, забивши м’яч, ми знову миттєво "сіли". І цього ж ніхто не вимагав… Це якась кара для нас…

На жаль, не всі зіграли в цьому матчі в повну силу, так як від них вимагалося. Мені вже на 30-й хвилині хотілося внести певні корективи в гру, але поки що є внутрішні проблеми, які не дозволяють повноцінно це зробити. Тому частку провини не знімаю з себе, бо не вгадав зі стартовим складом. Утім, зазначу, що перед грою в хлопців був чудовий бойовий настрій і всі рвалися в бій, хотіли довести, що ми здатні на більше. Та мабуть нам потрібен ще час, щоб вирости в класну команду, яка вже наступного літа зможе дебютувати в професійному футболі".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →