closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Анатолій Бузник: “Вдячний президенту ВФАС за організацію зборів”

Анатолій Бузник: “Вдячний президенту ВФАС за організацію зборів”
Изменить размер a+ a-
767
0

Головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузник поділився своїми враженнями від перемоги над ФК "Кошице", розповів про хід уже завершених зборів та потенціал збірної.

Про перемогу над "Кошице":

"Важко було домовитися про спаринг, наші суперники постійно відкладали дату матчу, але добре, що вдалося домовитися саме на цей день. За рахунком зустрічі може здатися, що гра йшла "в одні ворота", але це не так. Суперник непогано огризався. Без сумніву, наші футболісти вищі класом за "Кошице", тим паче, ми грали проти їхньої молодіжної команди. Грали проти "Ужгорода", проти "Виноградара", де грає Адріан Пуканич".

Читайте также: Студентська збірна України розгромила молодіжку "Кошице"

Про тренувальні збори:

"Дуже вдячний голові нашої асоціації Івану Крульку за організацію зборів. Вперше так стається, що ми три рази за рік збираємося не в того року, коли проводиться Універсіада. У нас є всі умови для підготовки плацдарму до наступних матчів, якісні поля, хороші умови проживання. Все створено для того, щоби думати лише про футбол"

Про перспективи:

"Ніколи не рано і не пізно говорити про перспективи. Вони є, але за такими іграми важко судити про гравців. Деякі виконавці мають непогані показники і є надія, що вони будуть готовими до наступних матчів та до Універсіади-2019 у Неаполі. Добре, що дебютанти відзначилися. Скоро підбиватимемо підсумки".

Читайте также: Студентська збірна України завершила черговий етап підготовки до Всесвітньої універсіади в Італії

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →