closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 25-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 25-го туру
Изменить размер a+ a-
742
0

У неділю, 4-го листопада, відбудуться матчі передостаннього, 25-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.

Заключні матчі чемпіонату за участю "білок", як і за участю футболістів СКК "Демня", привертають максимум уваги, оскільки саме ці дві команди ведуть запеклу боротьбу за золоті медалі обласної першості. "Юності" доводиться грати за щільного графіку, проводячи 2 матчі в тиждень. Минулої середи підопічні Богдана Костика провели в Нижній Білці перший чвертьфінальний поєдинок Кубку України серед аматорів проти хлопців із Демні. В тому протистоянні ще нічого не вирішилося (1:1), тому "хвостатих" 7-го листопада чекає непростий візит до опонентів із Миколаївського району.

За таких обставин важливо правильно розподілити власні сили, аби не "перегоріти". Тепер "Юність" поїде в гості до "гірників", з якими по ходу цього сезону в неї склалися непрості взаємини. Нагадаємо, в першому колі новояворівцям зарахували технічну поразку, оскільки невдоволені діями арбітра вони відмовилися продовжувати поєдинок із Верхньою Білкою. Чи розкусять "білки" міцний новояворівський "горішок"? Відповідь на це запитання дізнаємося вже цієї неділі.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

ФК "Мостиська" – СКК "Демня". Юнаки: 11:00, дорослі: 13:00.

Головний конкурент Верхньої Білки в боротьбі за золоті медалі спортивно-культурний клуб "Демня" гостюватиме в Мостиській. Футболістам із Миколаївського району необхідно лише перемагати, аби не втратити шанси на здобуття чемпіонства. Нагадаємо, що за 2 тури до фінішу Прем'єр-ліги Львівщини "Юність" (Верхня Білка) випереджає демнянців на один заліковий бал. У підопічних Руслана Брунця така ж ситуація, як і в "Юності" – щільний графік, гра на два фронти.

З турнірної точки зору "прикордонникам" уже нічого не треба, адже вище 8-ої сходинки вони вже не стрибнуть. Але це не означає, що мостищани не хочуть зіпсувати настрій комусь із претендентів на "золото" (в заключних турах хлопці Андрія Шагали грають із Демнею і Верхнею Білкою). Тим паче, що в попередніх 3-ох матчах ФК "Мостиська" зазнала поразок. У першому колі ці суперники "розписали" мирову 1:1.

"Думна" (Ременів) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 12:00, дорослі: 13:00.

У миколаївців, які наразі займають 3-тю позицію в турнірній таблиці, залишаються теоретичні шанси на срібні або навіть золоті медалі, але для цього необхідно, щоб і Верхня Білка, і Демня програли в заключних матчах, у що слабо віриться. Тож "містяни" зосередяться на збереженні "бронзової" сходинки і фіналі Кубку Львівської області, куди вони потрапили, обігравши СКК "Демня" 2:1. У неділю їх очікує непросте протистояння з ременівською "Думною", яка претендує на потрапляння в топ-5, тому обов'язково нав'яже боротьбу підопічним Віталія Пономарьова. В першій половині чемпіонату ФК "Миколаїв" переміг ременівців 4:2.

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Львівської області

ЛСК "Погонь" – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.

Наразі "фенікси" посідають 4-ту сходинку турнірної таблиці і прагнуть зберегти цю позицію. Для цього їм необхідно якомога краще провести заключні тури. Цієї неділі вони протистоятимуть у Львові місцевій "Погоні", яка дуже невдало проводить друге коло чемпіонату, здобувши лише 8 очок в 11-ти матчах. Це буде заключний поєдинок львів'ян у цьому обласному чемпіонаті (матч заключного, 26-го туру "смугасті" зіграли минулими вихідними: 0:0 із добротвірським "енергетиком"), тож вони хочуть у рідних стінах завершити змагання на мажорній ноті, тож навряд чи підмонастирцям буде легко в цій грі. Результат першого кола між цими командами – 1:1.

СФК "Кордія" (Муроване) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.

Як і для "Погоні", для колективу з Мурованого це заключний поєдинок цьогорічного чемпіонату. Тому футболісти "Кордії" можуть "пошуміти" на власному полі у протистоянні з гійченцями. Минулої неділі хлопці з Гійчого в рамках перенесеного матчу 22-го туру невдало з'їздили в Підмонастир до "Фенікса-Стефано", поступившись 0:4. Вочевидь, вони хочуть реабілітуватися за цю прикру поразку. В першому колі в дуелі цієї пари були "каруселі" – 3:2 на користь "Юності". Подібного куражу можна очікувати і цього разу.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.

Виїзним протистоянням із "Локомотивом" "енергетики" завершують цей футбольний рік, оскільки матч заключного туру зі львівською "Погонню" вони зіграли минулої неділі (0:0). "Залізничники" намагатимуться перемогти в заключних турах, аби поборотися за потрапляння в першу 6-ку. Тож добротвірцям доведеться не солодко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →