closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Полтавської області. 10-й тур. "Олімпія" наблизилася до чемпіонства

Чемпіонат Полтавської області. 10-й тур. "Олімпія" наблизилася до чемпіонства
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
735
0

20 жовтня відбулися матчі 10-го туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги. За іронією долі, "Олімпія" з Савинців фактично забезпечила собі чемпіонство в турі, в якому не грала - і за допомогою команди, яка є її "географічним" конкурентом.

Рокита — Інваспорт - 3:0

Господарі провели класний матч і впевнено перемогли завдяки голам Юрія Фоменка, Дмитра Куімова і Руслана Власенка, які були забиті ще в першому таймі. Якби рокитяни реалізували всі свої моменти, рахунок міг би бути двозначним. Команда гідно попрощалася з власними уболівальниками до наступного сезону — цього року команда вдома не програвала, встановивши рекорд чемпіонатів області — 15 перемог поспіль!

Великі Кринки — Кобеляки - 3:1

Фламінго (Горішні Плавні) — Легіон (Полтава) - 1:2

Господарі відкрили разунок уже на 2-й хвилині, але полтавці знайшли в собі сили не тільки відігратися, але й виграти — фантастичний за красою гол ударом у верхній кут записав на свій рахунок знаментитий Олег Краснопьоров.

Колос (Великі Сорочинці) — Колос (Лазірки) - 1:0

Гол Олександра Щочки приніс перемогу господарям і вкрав у гостей надію на чемпіонство. Тепер шанси команди з Лазірок фінішувати першими стали теоретичними.


Карлівка — Нафтохімік -:+

27 жовтня відбудуться матчі останнього, 11-го туру. Проте у ФФП досі немає офіційних результатів матчів, які не відбулися з різних причин: "Олімпія" — "Інваспорт" та "Колос" Л — "Фламінго".

Турнірна таблиця

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →