closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 21-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 21-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
554
0

ФК "Вільхівці" – ФК "Поляна"

Цікава пара. Зустрічаються четверта й п’ята команди. Фаворитом є "Вільхівці" – хоч би з погляду домашніх стін. Плюс потрібно реабілітовуватися за відчутну поразку в першому колі. Утім, є ще й інші нюанси. Для господарів це остання гра в сезоні. Вони виграють – фінішують четвертими. Якщо ж фортуна стане на бік полянців, то в них буде шанс обійти суперника з Тячівщини, адже свій завершальний матч 22 туру представник Свалявщини матиме вдома з рахівськими "Карпатами". Думається, така особливість повинна зробити цей двобій по-справжньому чоловічим.

Перша гра – 2:6.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Бужора" (Іршава)

Матч шостої та дев’ятої команд теж викликає додаткову зацікавленість. "Карпати" якщо переможуть, то матимуть шанси за підсумками чемпіонату обійти в "турнірці" принаймні "Бужору". Адже остання в 22 турі виступатиме у Виноградові з лідером, а рахівцям усе ж буде легше позмагатися за очки з полянцями. Водночас успіх "Бужори" у звітній зустрічі залишатиме їй навіть якщо "теоретичну", то все ж надію на потрапляння в першу п’ятірку. Та й за домашню поразку було б добре "відплатити" так само. Найімовірніше, слід чекати хорошого протистояння з рівними шансами на успіх.

Перша гра – 2:0.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 21 жовтня

"Севлюш" уже чемпіон, та навряд чи шапкозакидацьки підійде до гри з "Вітязем". Потрібно ж тримати марку лідера, тим паче вдома! Своєю чергою, футболісти з Концова теж розуміють: шанси на успіх – невеликі, однак за них потрібно чіплятися, оскільки за підсумками чемпіонату можна серйозно "злетіти" наверх "турнірки". Адже в останньому матчі випаде помірятися майстерністю з хустянами, які передостанні в "турнірці".

Перша гра – 2:0.

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Середнє"

"Середнє" їде до Хуста в статусі лідера й захоче достроково оформити "відлив" срібних нагород чемпіонату. Із цих міркувань "Оболоні" як одному з аутсайдерів навіть удома буде важче грати з представником Ужгородщини, котрий уходить до першої трійки. Та хустяни налаштовуватимуться на грізного суперника. Подивимося, наскільки це вдасться.

Перша гра – 0:4.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Закарпатської області

ДЮСШ Тячів – МФА "Мункач" (Мукачево)

З огляду на турнірне становище фаворитом є мукачівці. Перемога дозволить їм до кінця позмагатися за місце в першій п’ятірці. Утім, і тячівцям як аутсайдеру чемпіонату втрачати нічого в останній домашній грі…

Перша гра – 1:3.

Тур мав би бути за господарями, утім гості так просто очки теж не віддаватимуть. Хтось гратиме востаннє в чемпіонаті, хтось востаннє дома, хтось востаннє з більш "прохідним" суперником, комусь очки можуть подарувати надію на значно вищі місця за підсумками сезону… Усе це може накласти відбиток на передостанній тур, зустрічі в якому, не виключено, можуть припіднести й несподіванки.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →