closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У Погребах відкрили дитячу футбольну академію

У Погребах відкрили дитячу футбольну академію
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
664
0

У Погребах, що на Київщині, відбулася презентація дитячої Футбольної Академії. Її представляв директор Академії, відомий футболіст, тренер В’ячеслав Руженцев.

"Ми йшли до цього більше 10 років, створюючи і команду "Десна", і одночасно мріючи про дитячу школу, – сказав В’ячеслав. – Повірте, далеко не кожен районний центр України має подібну структуру, а село Погреби з населенням трохи більше 3 тисяч надає дітям можливість займатися футболом з раннього віку у дуже хороших умовах, на професійній основі".

На сьогодні Академія вже працює. У чотирьох вікових групах регулярно тренуються 77 дітей. Причому найменшим юним футболістам – лише 4-5 років. Заняття Академії платні, однак діти за рахунок сільського бюджету забезпечені амуніцією, м’ячами тощо. З кожним віком працює окремий тренер. В’ячеслав Руженцев повідомив, що кількість учнів Академії буде збільшуватися.

Цього дня всіх без винятку вихованців Академії викликали на сцену і вручали подарунок від титульного спонсора футбольного клубу "Десна" (Погреби). Це італійська компанія, керівник якої вирішив підтримати і становлення дитячої футбольної школи.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →