closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Меліоратор" (Буча) провів перший міжнародний поєдинок

"Меліоратор" (Буча) провів перший міжнародний поєдинок
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
731
0

В середу, 17-го жовтня, бучанський "Меліоратор" провів свій перший міжнародний поєдинок. І нехай матч носив статус неофіційного, але суперник мотивував - грузинський колектив "Колхеті" з міста Поті, який виступає у вищій лізі Грузії, проводив підготовку до старту чемпіонату на Київщині.

До речі, декількома днями раніше гарячі грузинські хлопці спромоглися обіграти донецький "Олімпік" 1:0 в контрольному поєдиинку на "Ювілейному". Щодо гри звітної, то можна констатувати - спаринг пішов всім на користь! І молодим гравцям "Меліоратора", які отримали чудовий досвід, і гостям із дружньої Грузії, які зустрілися з непоступливим суперником.

Здається гравців "Колхеті" трохи здивувала бучанська команда. Так, грузини краще контролювали м'яч, але моментів реальних, особливо в першому таймі створили більше футболісти "Меліоратора"! Скуратівський поквапився з ударом на завершальній стадії при виході сам на сам, Джикія занадто з повагою поставився до своїх співвітчизників у вирішальному моменті перед голкіпером, а Владу Пилипчуку не вистачило чи то влучності, чи то майстерності при виконанні ударів з вигідних позицій.

На жаль, отримати позитивний результат не вдалося, грузини забили лише на 80-й хвилині, коли наставник господарів Олег Турський випустив всю молодь, яку тільки мав на лаві враховуючи голкіперів. Після кросу з флангу нападник "Колхеті" скористався чи не єдиною позиційною помилкою центрбеків "Меліоратора" і розстріляв головою Сірика. А за три хвилини до завершення поєдинку гості скористалися виходом сам на сам з молодим голкіпером. Поразка 0:2 яка дає більше оптимізму ніж негативних емоцій!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →