closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 23-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 23-го туру
Изменить размер a+ a-
730
0

У неділю, 14-го жовтня, відбудуться матчі 23-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Думна" (Ременів) – СКК "Демня". Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Протистояння команд із співзвучними назвами можна вважати одним із центральних у звітному турі. Футболістам із Демні доводиться грати за щільного графіку: минулого четверга вони приймали вдома львівську "Погонь" (3:2), тепер поїдуть у гості в Ременів, а вже в середу, 17-го жовтня, зіграють перший матч 1/8 фіналу аматорського Кубку України в Луцьку проти місцевого "Вотранса". В цьому випадку головне не "перегоріти". Зараз в обласному чемпіонаті в заключних турах кожен заліковий бал на вагу золота, і підопічні Руслана Брунця це чудово розуміють, тож повинні зробити все, аби вибороти золоті медалі. Адже саме таке завдання стоїть перед колективом із Миколаївського району у Прем’єр-лізі Львівської області.

Ременівці, може, не настільки амбітні, як їхній найближчий суперник, проте мають хороші шанси в дебютному для себе сезоні у Прем'єр-лізі Львівщини здобути комплект медалей, тож, вочевидь, намагатимуться ними скористатися. В першому колі ця пара розписала бойову нічию – 2:2.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

ЛСК "Погонь" – "Юність"(Верхня Білка). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

У такій же ситуації, як і Демня, перебуває і прямий конкурент хлопців із Миколаївського району в боротьбі за "золото" – "Юність" із Верхньої Білки. Минулого четверга "білки" провели доволі виснажливий півфінальний двобій у Кубку Львівської області проти соснівського "Рочина", поступившись 1:2. В неділю вони поїдуть у Львів до амбітної "Погоні", яка хоче реабілітуватися перед власними вболівальниками за невдале друге коло обласної першості, а в середу, 17-го жовтня, знову зійдуться в герці з "рочинцями", цього разу вже у Соснівці в рамках першого матчу 1/8 фіналу аматорського Кубку України. Підопічні Богдана Костика прагнуть тріумфувати на всіх фронтах. Аби цього досягнути, їм важливо не втрачати пильність у найближчих поєдинках. У першому колі Верхня Білка здолала львів’ян із рахунком 2:0.

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Миколаївці досі пам’ятають поразку, яку їм у першому колі обласного чемпіонату завдяки єдиному голу Дениса Данчука завдали "залізничники". Саме тому гості хочуть узяти реванш за той прикрий програш. "Містяни" намагаються підтвердити реноме чемпіона Львівської області, тому битимуться до останнього з непоступливим "Локомотивом".

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Самбір". Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Самбірчани всерйоз налаштовані здобути цього сезону комплект медалей. І вони мають хороші шанси успішно виконати цю місію. Для цього потрібно перемагати опонентів у заключних турах чемпіонату, адже наприкінці першого – на старті другого кола хлопці Андрія Габ’яна розгубили чимало очок. Утратили "бордові" залікові бали і в минулому протистоянні з новояворівським "Гірником" (0:0). Вочевидь, гості зробили висновки і більше не повторять тієї помилки.

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Львівської області

СФК "Кордія" (Муроване) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

"Юність" (Гійче) – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Ключове питання останніх двох зустрічей: чи зможуть відверті аутсайдери цьогорічної Прем’єр-ліги Львівської області відібрати очки в команд із верхньої частини турнірної таблиці і покращити собі настрій? У першому колі їм це не вдалося – поразки "Кордії" (1:4) й "Енергетика" (0:2).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →