closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Волинської області. Анонс 6-го туру

Чемпіонат Волинської області. Анонс 6-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
737
0

Вдруге у чемпіонаті між собою зустрінуться представники ймовірної "топ-четвірки" обласної першості. Цього разу – учасники останнього фіналу Кубка Волині. Луцькі команди спробують скористатися будь-яким результатом центрального матчу в домашніх іграх, а у середині турнірної таблиці на команди чекають чергові битви за "місце під сонцем".

"Боратин" проти "Ковеля-Волині" – безумовно, центральна вивіска майбутнього уік-енду. Останнім матчем цих команд стала фінальна битва Кубка області – тоді ковельчани здобули мінімальну перемогу (1:0), а разом із нею – такий потрібний трофей, який декілька років буквально вислизав у них з рук. "Боратин" знову одразу в двох змаганнях виявився другим після переможців, а цього сезону починає нову погоню за найвищими результатами. Поки що команда Олександра Антонюка йде у чемпіонаті без збоїв. На відміну від "Ковеля-Волині" – підопічні Юрія Романчука на власному полі встигли поступитися чемпіонам області з "ЛСТМ", а потім не змогли пробити "Торпедо". Поразка у цьому поєдинку надто далеко "відсуне" чинних володарів Кубка Волині від "топ-трійки", тому "пан або пропав" якраз є їхнім нинішнім статусом. Зазвичай битви Боратина та Ковеля частенько тішать несподіваними результатами. Може, і цього разу господарям буде не так просто?

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Волинської області

Від 6:1 до 1:4 – динаміку результатів амбітних новачків чемпіонату з "Рожища" важко передбачити. А цього разу вони поїдуть у гості до "ЛСТМ". Команда Олега Федюкова уперше цього сезону опустилася з першого місця – щоправда, лише номінально, і уже цього тижня може знову вийти на нього у разі переконливої перемоги над підопічними Володимира Лукашука. А після драматичної перемоги над "Шахтарем" у попередньому турі (3:2 з голом Василя Олійника на останній хвилині матчу) ні про яку недооцінку суперників "будівельниками" не буде й мови. Лідери таблиці з "Вотрансу" також гратимуть вдома – "Колос" навряд чи можна вважати першим суперником, на якому лучани завершать свій переможний хід в обласній першості, однак останній тур якраз показав, що несподіванки можуть траплятися там, де найменше їх чекаєш. А наступний матч буде черговим тестом команди Романа Максимюка на готовність тримати тріумфальний ритм протягом сезону…

Без символізму не обійдеться і матч у Володимирі-Волинському. "ДЮСШ-ВІК" після попереднього туру зайшов на одноосібну четверту сходинку таблиці – ту, яка за підсумками минулого чемпіонату посіли їх суперники з "Надії". Команда з Локачинського району нарешті відчула смак перемоги, упевнено розбивши "Рожище", а тому тепер на "запах крові" з близького та фартового Нововолинська переїде до сусіднього райцентру. А у самому шахтарському місті місцевий клуб, який давав бій чемпіонам, спробує переграти "Торпедо". Навесні "волинські гірники" якраз у "Торпедо" виграли гонку за звання "найкращого серед гірших", та вибороли дев’яту сходинку чемпіонату. Утім, і команда Сергія Богунова не програє уже протягом трьох поєдинків і не має наміру здавати позиції. Чиї амбіції візьмуть гору на цей раз?

Найгіршими у таблиці на даний момент є "Стир" та НФК "Колос". Утім, і їм навряд чи буде легко виправляти ситуацію. Нещодавні володарі Кубка області зі Старого Чорторийська цього сезону всі матчі грають або на виїзді, або на нейтральних полях. І цього разу їм буде нелегко – у Лищі вони зустрінуться з "Феніксом", гравці якого у хорошому настрої може видати шалену гру. А єдина команда без очок – народний клуб під керівництвом Андрія Петрова – гратиме гостьовий поєдинок проти "Агропродукту". Щоправда, гратиме на своєму стадіоні, що суттєво збільшує шанси ще одного "Колоса" на перший позитивний результат у сезоні.

Чемпіонат Волині. Вища ліга, 6 тур

6 жовтня (субота)

Фенікс (Луцьк) – Стир (Старий Чорторийськ)

Арбітр: Богдан Дмитрук, асистенти арбітра – Андрій Дмитрук, Вадим Корень. Спостерігач арбітражу: Олександр Давидов. Початок – 14:00 (с. Лище Луцького району)

Агропродукт (Горохів) – НФК Колос (Іваничі)

Арбітр: Олег Безуглий, асистенти арбітра – Назар Антонов, Микола Твердяк. Спостерігач арбітражу: Андрій Супрунюк. Дискваліфіковані: Віталій Манченко (Агропродукт) – Назар Пушкарчук (НФК Колос). Початок – 15:00 (смт. Іваничі)

Вотранс (Луцьк) – Колос (Ківерці)

Арбітр: Василь Гарасимків, асистенти арбітра – Юрій Якимчук, Роман Ярмощук. Спостерігач арбітражу: Володимир Чубара. Початок – 15:00 (с. Підгайці Луцького району)

7 жовтня (неділя)

ЛСТМ (Луцьк) – ФК Рожище

Арбітр: Володимир Журибіда, асистенти арбітра – Юрій Якимчук, Назар Антонов. Спостерігач арбітражу: Ігор Школьний. Початок – 15:00 (с. Княгининок Луцького району)

ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Надія (Хорів)

Арбітр: Андрій Шевчук, асистенти арбітра – Юрій Клімук, Павло Супрунюк. Спостерігач арбітражу: Олександр Троцюк. Початок – 15:00

Шахтар (Нововолинськ) – Торпедо (Копачівка)

Арбітр: Андрій Дмитрук, асистенти арбітра – Олег Мельник, Руслан Гоза. Спостерігач арбітражу: Ігор Сарнавський. Початок – 15:00

НФК Боратин – ФЦ Ковель-Волинь (Ковель)

Арбітр: Михайло Юхименко, асистенти арбітра – Олександр Леончук, Олег Безуглий. Спостерігач арбітражу: Володимир Оришкевич. Початок – 15:00

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →