closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Волинської області. 5-й тур. Луцьке тріо - у відриві

Чемпіонат Волинської області. 5-й тур. Луцьке тріо - у відриві
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
579
0

Хтось упевнено, хтось дуже натужно, а хтось навіть драматично – тріо з Луцька та Луцького району здобуло чергові перемоги, а от їх потенційні конкуренти з Ковеля знову втратили очки. Хорів – з першою перемогою, а Іваничі – поки що ні з чим. Утім – про все по порядку…

Сенсацією здорово пахло у Княгининку – там "Шахтар" дав справжній бій чинним чемпіонам області (власне, такі труднощі у "ЛСТМ" були вперше у сезоні). Про свої наміри позмагатися з командою Олега Федюкова "волинські гірники" заявили ще у дебюті зустрічі – рахунок відкрив Михайло Смаль. Господарі відповіли голом Тараса Кабанова у першому таймі, а після перерви найкращий бомбардир попереднього чемпіонату Волині Ігор Махнюк вивів "будівельників" уперед. "Шахтарі" не здалися і зробили відчайдушний крок до несподіванки – на першій компенсованій арбітром хвилині Тарас Пучковський зрівняв рахунок! Утім, на те вони і чемпіони області, щоб догравати матч до останньої секунди – Василь Олійник таки приніс важку перемогу "ЛСТМ" – 3:2. А гості довели, що у Рожищі в попередньому турі було "сонячне затемнення", і вони готові до боротьби за високі місця цього сезону.

До явного "андердога" поїхав у гості і "Боратин". Утім, першими забили господарі поля з НФК "Колос" – у середині першого тайму відзначився Станіслав Кристін. Підопічні Олександра Антонюка швидко відповіли голами Дмитра Бурковського та Романа Степанова, однак під завісу матчу рахунок знову вирівнявся – до сенсаційної нічиєї підопічних Андрія Петрова наблизив Юрій Борецький. Утім, як і у Княгининку, долю матчу вирішив досвід – ще один гол Романа Степанова приніс "Боратину" перемогу в "битві народних клубів" – 2:3.

А відкривав тур своїм поєдинком ще один лідер таблиці – "Вотранс". Попри очікування, що саме у команди Романа Максимюка виникнуть найбільші труднощі в турі, для них звітний уік-енд вийшов найбільш упевненим. Ще у першому таймі у ворота "Стиру" відзначився Василь Шишка, а першу половину другого тайму взагалі можна назвати бенефісом "вотрансівців". За неповні 20 хвилин після відновлення гри у ворота нещодавньої "грози авторитетів" волинського футболу влетіло ще п’ять голів. А "Вотранс" завдяки суттєво покращеній різниці м’ячів уперше в сезоні просунувся у таблиці вище за конкурентів з "ЛСТМ".

А от "Ковель-Волинь" після першої поразки сезону продовжив "гальмівний шлях". Тепер ковельчани на рідному "Вересі" не змогли "розпечатати" нещодавнього суперника по фіналу Кубка Федерації – копачівське "Торпедо". Дивна штука – під час дискваліфікації рідного стадіону чинні володарі Кубка Волині перемагали, а вдома здобули лише одне очко у двох матчах. Цим скористалися юні "Хрестоносці" з "ДЮСШ-ВІК", які цього туру приймали луцький "Фенікс". Їм також довелося переламувати невдалий хід гри – перший тайм вони програли після гола Володимира Баденчука. Утім, ударні три хвилини у середині другого тайму та голи Юрія Нечуйвітра та Хамзи Гарсієва принесли Володимиру-Волинському вольову перемогу (2:1), а разом з нею – одноосібну четверту сходинку в таблиці після звітного туру.

Ділити цю позицію з підопічними Віктора Сквіри могли футболісти "Рожища". Однак, схоже, у них не закінчилася ейфорія після видовищної перемоги над "Шахтарем" у минулому турі (6:1). У номінально гостьовому поєдинку проти "Надії" вони програли матч ще у першому таймі, коли пропустили чотири рази. Стадіон у Нововолинську став фартовим для команди із села Хорів – четверта команда попереднього чемпіонату тут здобула першу "вікторію" сезону та починає вибиратися з підвалин турнірної таблиці. А "Колос" на останніх хвилинах гри завдяки голу Олександра Ващука відіграв нічию в домашньому поєдинку з "Агропродуктом" – 1:1.

Чемпіонат Волині. Вища ліга, 5 тур

29 вересня (субота)

Стир (Старий Чорторийськ) – Вотранс (Луцьк) 0:6 (Василь Шишка, 35, 55, Ігор Дмитрук, 47, Євген Котюн, 53, Юрій Соломатін, 57, Юрій Кошелинський, 64)

Колос (Ківерці) – Агропродукт (Горохів) 1:1 (Олександр Ващук, 83 – Михайло Жук, 16)

ФЦ Ковель-Волинь (Ковель) – Торпедо (Копачівка) 0:0

30 вересня (неділя)

ЛСТМ (Луцьк) – Шахтар (Нововолинськ) 3:2 (Тарас Кабанов, 21, Ігор Махнюк, 67, Василь Олійник, 90+3 – Михайло Смаль, 5, Тарас Пучковський, 90+1)

Надія (Хорів) – ФК Рожище 4:1 (Петро Шелест, 10, Дмитро Холодзіон, 11, 20, Сергій Заяць, 38 – Роман Стужук, 73)

НФК Колос (Іваничі) – НФК Боратин 2:3 (Станіслав Кристін, 30, Юрій Борецький, 82 – Дмитро Бурковський, 34, Роман Степанов, 40, 90+1)

ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Фенікс (Луцьк) 2:1 (Юрій Нечуйвітер, 68, Хамза Гарсієв, 71 – Володимир Баденчук, 34)

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →