closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 18-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 18-го туру
Изменить размер a+ a-
594
0

МФА "Мункач" (Мукачево) – ФК "Карпати" (Рахів)

Цікава пара. Зустрічаються восьма та сьома команди чемпіонату. У сусідів по "турнірці" відповідно 18 і 19 очок. Отож зустріч буде за цілих 6. Підопічні Віктора Ряшка, незважаючи на тягар виступів у всеукраїнських змаганнях, доволі відповідально ставляться до обласного чемпіонату й у більшості навіть програшних матчів демонструють змістовний футбол. І цього разу спробують зіграти так, як у попередньому матчі з полянцями. "Карпати" теж мають характер, продемонструвавши його, зокрема, у попередній домашній грі з ужгородцями. Утім, більше шансів на успіх, мабуть, таки у господарів. Вони відзначаються надійнішим захистом, уже перемагали суперника, розраховуватимуть на підтримку рідних стін, а на рахівців чекає утомливий кількагодинний переїзд. Утім, поєдинок повинен вийти з хорошим протистоянням незалежно від підсумку двобою.

Гра першого кола – 2:0.

ФК "Середнє" – ФК "Вільхівці"

Господарі горітимуть бажанням відігратися за поразку в першому колі і є фаворитом у матчі як друга команда чемпіонату. Та "Вільхівці" теж розуміють, із ким матимуть справу. Шансів на успіх у представника Тячівщини значно менше, та на поле він теж вийде з бажанням гідно протистояти суперникові.

Гра першого кола – 0:2.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Закарпатської області

ФК "Вітязь" (Концгазо) – ФК "Поляна" – юнаки розпочинають гру о 15:30, а дорослі о 17:00

Дев’ята команда проти п’ятої. Чого чекати від цього матчу? Очевидно, такого ж рівного протистояння, як і в першому колі. "Поляна" вище розташована в турнірній таблиці, але "Вітязь" гратиме вдома. До того ж представник Свалявщини в останніх двох зустрічах був без очок, тоді як його суперник набрав 4. Звичайно, це не "вбивчий" показник, однак значно вирівнює шанси команд. Їх на гру слід очікувати рівними.

Гра першого кола – 2:2.

ДЮСШ Тячів – ФК "Оболонь" (Хуст)

Хоч тячівці виступають удома, ця зустріч буде з рівними шансами на успіх для обох колективів. Як-не-як, матимемо дербі аутсайдерів. Перемога подарує господарям більше шансів претендувати на те, щоб, зрештою, залишити останню сходинку в "турнірці". Утім, і хустяни розуміють, які ускладнення принесе їм поразка, а успіх фактично дозволить фінішувати вище за суперника. Отже, матимемо принципове протистояння.

Гра першого кола – 0:1.

ФК "Ужгород" – ФК "Севлюш" (Виноградів) перенесено на 3 жовтня

Ужгородці останнім часом зазнають невдач на двох "фронтах", а тут ще й грати з лідером чемпіонату та після виїзного поєдинку в чемпіонаті України серед аматорів. Отож важче буде саме господарям, хоч вони завжди принципово налаштовуються на протистояння з виноградівцями.

Гра першого кола – 0:2.

Схоже, у турі братимуть очки як господарі, так і гості. Цікаво, хто зуміє виграти більше? Особисто в мене поки немає однозначної відповіді…

ФК "Бужора" (Іршава) вихідний

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →