closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Збірна Львівської області розпочала підготовку до Кубка регіонів УЄФА

Збірна Львівської області розпочала підготовку до Кубка регіонів УЄФА
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1224
1

Аматорська збірна Львівської області розпочала 5-денний тренувальний збір напередодні старту проміжного етапу Кубку регіонів УЄФА, що відбудеться у Львові та Винниках із 2-го по 8-ме жовтня.

Головний тренер збірної Віталій Пономарьов викликав у розташування головної команди Львівщини 21-го футболіста, з яких в остаточну заявку потраплять лише 18. Зокрема, голкіперів Мар’яна Бурмаса (ФК "Миколаїв"), Михайла Грицаля ("Рочин" Соснівка), Миколу Вороновського (ЛСК "Погонь"), польових гравців Михайла Знетиняка, Андрія Терлецького, Ігоря Леськіва, Назара Малецького (всі – ФК "Самбір"), Назара Бойка, Романа Танечника, Романа Дзюраха (всі – ФК "Миколаїв"), Михайла Кота-Копиляка (ФК "Мостиська"), Івана Юськевича (ЛСК "Погонь"), Ростислава Михальчука, Артура Темірова ("Фенікс-Стефано", Підмонастир), Олега Шандру, Руслана-Романа Майовецького (СКК "Демня"), Святослава Гірного ("Юність" Гійче), Богдана Фостаковського ("Гірник" Новояворівськ), Назара Цюпку ("Рочин" Соснівка), котрі захищали честь Львівської області в Кубку регіонів ФФУ цього року.

Окрім них, у розташуванні команди перебувають новачки збірної Львівської області: воротар Роман Чачунь ("Фенікс-Стефано", Підмонастир), півзахисник Андрій Борик (СКК "Демня") та нападник Назар Сенишин ("Думна", Ременів). "Для мене велика честь потрапити в основну команду області, – каже Назар Сенишин. – Це чудовий шанс зарекомендувати себе на серйозному рівні, показати тренерам свої сильні сторони. В нас немає іншого виходу, як сповна викластися на полі і прокласти шлях до футбольної Європи. Як відомо, вболівальники – це додатковий 12-ий гравець, від їхнього настрою залежить настрій команди, тож ми запрошуємо всіх на трибуни підтримати нас у вирішальних матчах".

Усі хлопці перебувають у хорошому гуморі і готуються дати бій на стадіоні "Скіф" у Львові азербайджанцям (2-ге жовтня, 15:00), фінам (5-те жовтня, 15:00) та іспанцям (8-ме жовтня, 16:00). Нагадаємо, що вхід на ці поєдинки вільний. Якщо наші хлопці виграють групу, то в червні наступного року у фінальному етапі поборються за головний трофей.

Лише максимальні завдання перед нашою командою на Кубок регіонів УЄФА ставить голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко, котрий разом зі своїм першим заступником Ярославом Грисьо відвідав перше тренування аматорської збірної Львівської області на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках.

"Усі хлопці, на яких ми розраховуємо, зібралися в хорошому настрої. Лише травмований Олег Підлісецький із "Погоні", – зазначив у коментарі інформаційному центру ФФЛ наставник наших збірників Віталій Пономарьов. – Поспілкувалися в теплій атмосфері, обговорили плани на турнір. Насамперед намагатимемося ще більше згуртувати команду, працюватимемо над тактикою, стандартними положеннями. Тренуємося двічі на день. У п’ятницю плануємо зіграти спаринг із "Юністю" (Гійче), подивимося наскільки ми готові до гри. В суботу зранку проведемо заключне тренування, а на неділю відпустимо всіх додому. Після цього зберемося в понеділок, поселимося в готель "Святослав" у Винниках, проведемо на "Скіфі" передігрове тренування і готуватимемося безпосередньо до першого поєдинку зі збірною Азербайджану".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →