closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 21-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 21-го туру
Изменить размер a+ a-
644
0

У суботу, 22-го вересня, та неділю, 23-го вересня, відбудуться матчі заключного перед підготовкою аматорської збірної Львівської області до Кубку регіонів УЄФА туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

Нагадаємо, з 2-го по 8-ме жовтня наші хлопці позмагаються за вихід у фінальний етап цього європейського турніру з командами Іспанії, Фінляндії та Азербайджану. Тренувальний збір вони розпочнуть у вівторок, 25-го вересня, у Винниках.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Субота, 21-ше вересня

"Енергетик" (Добротвір) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулої неділі "енергетики" невдало з'їздили до Миколаєва, пропустивши від чинних чемпіонів області 8 м'ячів. Загалом оборона команди з Добротвора – одна з найбільш ненадійних у чемпіонаті. Однак навряд чи добротвірці змирилися з роллю аутсайдера і спробують у рідних стінах попсувати нерви "Феніксу-Стефано". Підмонастирці попередній тур пропускали, відповідно мають більше часу на відпочинок і підготовку. "Фенікси" мають хороші шанси на потрапляння в трійку призерів, тому намагатимуться поповнити власну скарбничку заліковими балами. Матч першого кола між цими суперниками завершився перемогою Підмонастиря 4:1.

Неділя, 23-тє вересня

"Юність" (Гійче) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Центральний матч звітного туру. Гійченці повертаються додому, провівши 2 попередні поєдинки в Синьковичах через дискваліфікацію рідного стадіону. Миколаївці на повній швидкості мчать до золотих медалей. До завершення чемпіонату залишається щоразу менше ігор, тож утрачати очки хлопцям із Миколаєва не варто, аби не відпускати вперед прямих конкурентів у чемпіонській гонці. "Юність" із Гійчого хоче потрапити у трійку призерів і помститися "містянам" за болючі 0:3 в першій половині обласної першості, тож уболівальників очікує гаряча боротьба амбітних колективів.

ЛСК "Погонь" – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Футболісти "Погоні" невдало проводять друге коло чемпіонату: 2 перемоги в зустрічах із "Кордією" (5:0) і новояворівським "Гірником" та 4 поразки. Минулого туру львів'яни отримали болючого ляпаса від ФК "Мостиська" – 4:1. Звісно, такий стан справ не тішить львівський футбольний клуб, який декларує завдання потрапити за підсумками сезону в призову трійку. Тож львів'янам потрібно набирати залікові бали, але зробити це у протистоянні зі самбірчанами, які в останніх 4-ох зустрічах перемогли із загальним рахунком 17:1. У першому колі ФК "Самбір" обіграв "Погонь" 2:0.

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Львівської області

"Локомотив" (Рава-Руська) – СКК "Демня". Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

"Залізничники" вдало стартували у другій частині обласного чемпіонату, не знаючи гіркоти поразок упродовж 6-ти поєдинків – до минулого туру, в якому поступилися 0:4 Самбору. Хлопці з Рави-Руської зберігають шанси на потрапляння в першу 5-ку, тож спробують на власному полі нав'язати боротьбу одному з лідерів Прем'єр-ліги Львівщини. Серед цього тижня Демня грала в Миколаєві матч-відповідь 1/16 фіналу Кубку України серед аматорів, де впевнено перемогла "Нафтовик" із Долини 3:0. Ця перемога має додати настрою футболістам із Миколаївського району на гру проти "Локомотива", який у першому колі мінімально поступився Демні 0:1.

"Думна" (Ременів) – ФК "Мостиська". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Наразі "Думна" найкраще із 3-ох новачків Прем'єр-ліги Львівщини виступає в найсильнішому дивізіоні львівського аматорського футболу. Ременівці навіть усерйоз претендують на медалі. Так, ременівський клуб не ставив собі за мету обов'язково потрапити в призери, але, як відомо, апетит приходить під час їжі. До того ж у наступних турах колектив із Ременова чекають матчі з грізними Самбором, Демнею, Верхньою Білкою і Миколаєвом, де взяти очки значно складніше. Мостищани минулої середи розгромили "Погонь" 4:1 і на куражі можуть спробувати зняти скальп і з "Думни". У першому колі ці команди розписали мирову 1:1.

СФК "Кордія" (Муроване) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Один із аутсайдерів обласної першості прийматиме вдома лідера з Верхньої Білки, який у середу в матчі-відповіді 1/16 фіналу аматорського Кубку України каменя на камені не залишив від чинного чемпіона Івано-Франківщини "Карпат" із Галича (4:1). Ключове питання цієї зустрічі: чи продовжить свою забивну серію атакувальний півзахисник "Юності" Олег Панасюк, котрий в останніх зустрічах не залишає футбольне поле без забитого м'яча?

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →