closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Волинської області. Анонс 4-го туру

Чемпіонат Волинської області. Анонс 4-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
719
0

Три насичені футбольні уік-енди у обласній футбольній першості продовжаться ще більш інтригуючими протистояннями. Утім, центральним буде матч на ковельському стадіоні "Верес"…

А там зійдуться учасники останнього поєдинку за Суперкубок Волині. "ЛСТМ" і "Ковель-Волинь" не потрібно зайвий раз налаштовувати одне на одного. У матчі, який відкривав нинішній футбольний сезон, сильнішими були "будівельники" (3:1). Вони ж перемогли у видовищному гостьовому поєдинку попереднього чемпіонату (3:2), а от у останньому турі у Княгининку розписали бойовий мир (2:2), який, утім, все одно позбавив ковельчан можливості розраховувати на "срібло" чемпіонату (хоча, як сказав після тієї гри один з лідерів "червоних" Петро Мороз – ніякі медалі, окрім золотих, Ковель ніколи не влаштують). Обидві команди у чемпіонаті області йдуть без втрат, щоправда "ЛСТМ", на відміну від суперників, в усіх своїх іграх отримував розгромні перемоги. Що ж, буде цікаво поглянути, наскільки готовий вчергове оновлений та "омолоджений" Ковель до "битви титанів" волинського футболу.

Читайте также: Чемпіонат Волинської області. 3-й тур. Перша "мирова" у Ківерцях та "рубка" у Рожищі

Ще один із центральних поєдинків туру відбудеться у Підгайцях. "Вотранс" після виходу до 1/8 фіналу аматорського Кубка України (де команда Романа Максимюка зіграє проти "Демні" з Львівської області) прийме завжди амбіційний та непростий "ДЮСШ-ВІК". Поки що "новачки" Вищої ліги чемпіонату Волині демонструють дуже результативний хід, лише на декілька голів поступаючись колегам з "ЛСТМ" по загальній різниці. Утім, і юних "Хрестоносців" з Володимира-Волинського можна вважати чи не найсерйознішим суперником "Вотранса" на старті чемпіонату області. А матч покаже, хто із суперників потратив більше сили – "вотрансівці" у Коломиї чи гості у матчі проти "Карпат" в рамках Прем’єр-ліги U-19.

А от у "Боратина" ніби має бути невеличке полегшення. Хоча гості майбутнього матчу з "Колоса" лише на перший погляд здаються прохідним суперником. Хоча й підопічні Олександра Антонюка добре про це знають – торік якраз із Ківерцями вони втратили цінні два очки на власному полі (1:1). "Битва амбіцій" також відбудеться у Рожищі. Там місцевий клуб після бойової поразки від Ковеля (1:2), прийме "Шахтар", який також вічно "тусується" десь близько біля лідерської зони. На початку цього сезону "волинські гірники" краще грають вдома, аніж на виїзді (дві перемоги проти поразки), а тому глядачі побачать більш ніж цікавий поєдинок.

Гаряче буде і у суботніх протистояннях Вищої ліги. Не зовсім звично бачити серед аутсайдерів чемпіонату "Надію". Торік команда із села Хорів стала четвертою у підсумковій таблиці, а нинішню першість розпочала із двох поспіль поразок. Утім, в звітному турі буде не легше – "Надії" доведеться поїхати в гості до "Фенікса", який уже зняв цього сезону на своєму полі "скальп" з міцного "Агропродукта". До слова, горохівський колектив також серед команд без набраних очок. І виправляти таку ситуацію команда буде у матчі проти "Стиру". Який, щоправда, для "Агропродукта" буде лише номінально домашнім – адже відбудеться у Голобах на Ковельщині. Екс-володарі Кубка та Суперкубка області, на відміну від матчів з грандами, проти рівних собі відчувають себе як риба у воді. Тож Горохів навряд чи можна буде назвати фаворитом звітного протистояння. У ще одному матчі суботнього дня першу перемогу сезону в очному поєдинку намагатимуться здобути "Торпедо" та іваничівський "Колос".

Чемпіонат Волині. Вища ліга, 6 тур

22 вересня (субота)

Фенікс (Луцьк) – Надія (Хорів)

Арбітр: Володимир Журибіда, асистенти арбітра – Роман Ярмощук, Назарій Антонов. Спостерігач арбітражу: Ігор Школьний. Початок – 16:00 (с. Лище Луцького району).

Агропродукт (Горохів) – Стир (Старий Чорторийськ)

Арбітр: Василь Гарасимків, асистенти арбітра – Юрій Клімук, Павло Столярчук. Спостерігач арбітражу: Ігор Сарнавський. Початок – 16:00 (смт. Голоби Ковельського району).

Торпедо (Копачівка) – НФК Колос (Іваничі)

Арбітр: Андрій Дмитрук, асистенти арбітра – Олег Мельник, Андрій Щербик. Спостерігач арбітражу: Володимир Оришкевич. Початок – 16:30 (с. Підгайці Луцького району).

23 вересня (неділя)

Вотранс (Луцьк) – ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський)

Арбітр: Володимир Журибіда, асистенти арбітра – Павло Супрунюк, Олена Хомич. Спостерігач арбітражу: Олександр Троцюк. Початок – 16:00 (с. Підгайці Луцького району).

НФК Боратин – Колос (Ківерці)

Арбітр: Олег Мельник, асистенти арбітра – Руслан Гоза, Андрій Щербик. Спостерігач арбітражу: Ігор Безуглий. Початок – 16:00.

ФЦ Ковель-Волинь (Ковель) – ЛСТМ (Луцьк)

Арбітр: Олег Безуглий, асистенти арбітра – Ярослав Кузьмич, Олександр Леончук. Спостерігач арбітражу: Олексій Котік. Початок – 15:00.

ФК Рожище – Шахтар (Нововолинськ)

Арбітр: Михайло Юхименко, асистенти арбітра – Микола Твердяк, Юрій Якимчук. Спостерігач арбітражу: Віктор Журибіда. Початок – 15:00.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →