closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Танечник: "Нам потрібна підтримка вболівальників"

Роман Танечник: "Нам потрібна підтримка вболівальників"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
672
0

2-го, 5-го та 8-го жовтня аматорська збірна Львівської області проведе на стадіоні "Скіф" у Львові 3 важливі матчі в рамках проміжного етапу Кубку регіонів УЄФА. Про підготовку до цих протистоянь, очікування від турніру, наміри команди інформаційному центру ФФЛ розповів капітан нашої збірної, захисник ФК "Миколаїв" Роман Танечник.

– Романе, Кубок регіонів УЄФА: що означає цей виклик для хлопців з аматорської збірної Львівської області і зокрема для Тебе?

– Це непересічне випробування, новий етап у кожного в кар'єрі. Вперше для на нас. Усі хочуть проявити себе, гідно представити Україну і Львівську область зокрема на міжнародному рівні. Звісно, прагнемо виграти групу і влітку наступного року поборотися за трофей у фінальному раунді. Ми перемогли у фіналі Кубку регіонів ФФУ, тож хочемо продовжити боротьбу і на проміжному етапі. Зробимо все, щоби пройти далі.

У збірній Львівщини чимало молодих перспективних гравців, котрі намагатимуться якнайкраще зарекомендувати себе на цьому рейтинговому турнірі і згодом продовжити ігрову кар'єру серед професіоналів. До слова, 2 роки тому після фіналу Кубку регіонів ФФУ четверо наших футболістів перейшли на професійний рівень.

– Наскільки важлива роль капітана команди під час відповідальних турнірів?

– У нашому колективі багато досвідчених виконавців, які претендують на цю роль. На перші ігри мене спонтанно обрали капітаном, а на фінал Кубку регіонів ФФУ не захотіли змінювати, оскільки футболісти – люди забобонні, вважали, що ці зміни не на фарт. На капітана команди покладаються здебільшого організаційні питання, тренер може передати через мене певну інформацію гравцям. Під час матчу на футбольному полі в певних моментах потрібно заспокоїти партнерів, підказати.

– Чи говорили вже з тренерами, з хлопцями про найближчі двобої в Кубку регіонів УЄФА?

– Ми зіграємо ще один тур в обласному чемпіонаті і зосередимося винятково на проміжному етапі Кубку регіонів УЄФА. В нас уже була робоча розмова з тренером, обговорювали, як можемо зіграти в тих чи інших епізодах. Хочемо вже розпочати тренувальний збір, зібратися разом, а не в таборах конкуруючих команд. Думками ми вже на цьому євротурнірі, давно чекали цього моменту.

В нас дружня, тепла атмосфера в колективі. Думаю, 5-денний збір, що стартує 25-го вересня, допоможе нам насамперед згуртуватися, налагодити зв'язки і належним чином підготуватися до матчів проміжного етапу.

– Що можеш сказати про суперників збірної Львівської області у проміжному раунді Кубку регіонів УЄФА: Іспанію, Фінляндію та Азербайджан?

– На папері Іспанія фаворит. Судячи з відео, іспанці грають у комбінаційний, атакувальний футбол із контролем м'яча, азербайджанці і фіни – у силовий, вони більше бійці. Легких поєдинків точно не буде, важко буде зі всіма суперниками.

– У минулому турі чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини Ти "розписався" у воротах добротвірського "Енергетика" (8:1). Вочевидь, цей гол має надихнути Тебе на нові звершення і в Кубку регіонів УЄФА?

– Я завжди націлений на чужі ворота, але зазвичай не таланить, забиваю рідко. У дуелі з "енергетиками" мій партнер по команді Григорій Коваль зіграв до кінця, і мені вдалося відзначитися результативним ударом. Хочу забивати частіше. Сподіваюся, заб'ю за збірну Львівщини, і не раз. Прагну цього і наполегливо тренуюся.

– Всі зустрічі ви проведете на "Скіфі". Наскільки комфортно тут грати?

– На цьому стадіоні затишно. Ще однією його перевагою є те, що він розміщений близько до центру Львова, тож, сподіваємося, завдяки цьому на матчі аматорської збірної Львівської області прийде більше людей. Ми дуже чекаємо підтримки вболівальників. Запрошую всіх на "Скіф"!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →