closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 19-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 19-го туру
Изменить размер a+ a-
896
0

Безсумнівно, центральним матчем 19-го туру чемпіонату Київщини стане дербі Вишгородського району – протистояння "Діназу" та "Межигір’я". Обом командам є що втрачати. Підопічні Володимира Бондаренка все ще зберігають шанси здобути чемпіонський титул, тоді як команда Максима Калінкіна у випадку перемоги зможе продовжити боротьбу за бронзові нагороди. Наразі "Межигір’я" на п’ять очок відстає від "Джуніорс-СБ" і на сім від "Діназу". До речі, вишгородцям знову доведеться розриватися на два фронти, бо в цей самий день команда змушена зіграти у чемпіонаті України серед аматорів в гостях проти діючого чемпіона – "Вікторії" (Миколаївка).

Читайте також: Володимир Бондаренко: "Мабуть знову в суботу доведеться грати одночасно два матчі"

Не менш цікавим і тим паче принциповим є інше районне дербі – "Джуніорс-СБ" проти "Сокола". Місяць тому команди видали феєричний матч у півфіналі Кубка Київщини, перемогу з рахунком 4:3 у якому святкували "юніори". На районному рівні "Сокіл" переважав свого суперника, але у рамках чемпіонату області не здобув у цьому протистоянні жодного очка.

Чемпіонат Київської області. Анонс 19-го туру - изображение 1

Варто відзначити, що "Джуніорс-СБ" у другому колі демонструє позитивну динаміку: у п'яти матчах команда здобула 13 очок, перегравши при цьому конкурентів у боротьбі за чемпіонський титул - "Авангард" (1:0) та "Діназ" (4:2). Останні успіхи "юніорів" у чемпіонаті стали можливі, завдяки відмінній грі новачків, зокрема Олександра Апанчука, в активі якого чотири голи, одна результативна передача та зароблений пенальті. "Сокіл" за аналогічний турнірний проміжок може похизуватися лише перемогою над "Броварами" (3:2) та нічиєю з "Патріотом" (1:1). Попередні два матчі - "Діназу" та "Десні" - команда Олега Самченка програла.

Підвищений інтерес також викликає матч у Баришівці, де "Патріот" прийматиме "Меліоратор". Оновлена бучанська команда у другому колі набрала потужний хід: підопічні Олега Турського здобули три перемоги та ледь не відібрали очки у чемпіона та лідера цьогорічного чемпіонату – "Авангарда". Своєю чергою, "Патріот" - навпаки, збавив хід. Після літньої перерви підопічні Євгена Щербини не здобули ще жодної перемоги – три нічиїх і одна поразка.

Зверніть увагу: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Чемпіон області – "Авангард" гостюватиме у Денихівці, де йому непросте життя обіцяють влаштувати футболісти "ДГ Шевченківське". Команда Олександра Солов’яна підходить до матчу у гарному настрої: тиждень тому вона здобула перемогу над "Любомиром", а потім вийшла до 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів, перегравши за сумою двох матчів ФК "Чернігів".

Нарешті, у Погребах місцева "Десна" намагатиметься взяти реванш у "Любомира" за мінімальну поразку у першому колі. Проте, в цьому команді не допоможе Євген Воробей. Кращий бомбардир "Десни" дискваліфікований через перебір жовтих карточок.

Зверніть увагу: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Розклад матчів (22 вересня)

"Патріот" (Баришівський район) - "Меліоратор" (Буча)
16:00. Баришівка. СК "Прогрес".
Матч першого кола – 0:1
Статистика очного протистояння: +1=0-0 (різниця м’ячів - 1:0)

"Джуніорс-СБ" (Києво-Святошинський район) - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
16:00. Шпитьки. Стадіон "Колос"
Матч першого кола – 1:0
Статистика очного протистояння: +5=0-0 (різниця м’ячів - 13:3)

"Межигір'я" (Нові Петрівці) - "Діназ" (Вишгород)
16:00.
Матч першого кола – 1:2
Статистика очного протистояння: +1=0-0 (різниця м’ячів - 2:1)

"Десна" (Погреби) - "Любомир" (Ставище)
16:00. Погреби. Стадіон "Десна"
Матч першого кола – 0:1
Статистика очного протистояння: +2=2-1 (різниця м’ячів - 7:4)

"ДГ Шевченівське" (Денихівка) - "Авангард" (Бзів)
16:00. Денихівка. Сільський стадіон
Матч першого кола – 2:7
Статистика очного протистояння: +0=0-1 (різниця м’ячів - 2:7)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →